Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 10 Απριλίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 10 Απριλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 09/04/19 - 23:59

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, ενώ μας ενημερώνει ότι είναι μια μέρα που δοκιμάζει τα συναισθήματα και τις αντοχές.

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα θα έχετε πολλά να σκεφτείτε και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και εκείνα που σας χαρακτηρίζουν. Πιθανόν να έχετε μία μέρα που κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Η προσωπική σας ζωή είναι γεμάτη από ερωτηματικά, ίσως να τα έχετε προκαλέσει εσείς αυτή την ασάφεια, που θα σας ζημιώσει αν συνεχιστεί. Προσοχή περισσότερο στην υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σήμερα θα πρέπει να ξανασκεφτείτε κάποιες καταστάσεις που βρίσκονται σε αναμονή στην προσωπική σας ζωή. Θα πρέπει να αποφύγετε τις οριστικές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :Θα υπάρχουν νέα δεδομένα σήμερα σε κάθε τομέα. Θα μπορέσετε να εμβαθύνετε τα προσωπικά σας θέματα και να έρθετε πιο κοντά με τις καταστάσεις που πρέπει να λύσετε, όπου υπάρχουν σε αυτές παλιές εκκρεμότητες.

ΛΕΩΝ: Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα και θα πρέπει να προσέξετε τις οικονομικές σας δοσοληψίες. Μην εμπιστευτείτε τα συναισθήματα μιας νέας γνωριμίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η προσωπική σας ζωή θα έχει μία έντονα συναισθηματική χροιά και πολύ πιθανόν να εξιδανικεύσετε ένα πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά σας.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις που επικρατούν στα επαγγελματικά σας, ή και στους στόχους σας. Φροντίστε ένα θέμα που έχει νομική προέκταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συναισθηματική σας ζωή υπόσχεται πολλά και πολύ πιθανόν να κάνετε μία νέα προσέγγιση σε άτομο που γνωρίζετε πολύ καιρό πριν. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, μην αφήνετε σήμερα εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η προσωπική σας ζωή σήμερα θα σας απασχολήσει έντονα και πολύ πιθανόν να δημιουργήσει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ένα αρκετά μεγάλο ερωτηματικό για την πορεία της σχέσης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρξουν κάποιες οικογενειακές υποθέσεις που θα σας προβληματίσουν έντονα, αλλά άτομα από το περιβάλλον σας, θα είναι πολύ θετικά τοποθετημένα σε εκείνα που εσείς πρεσβεύετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν θα πρέπει σήμερα να κάνετε κάποιες οικονομικές συμφωνίες, θα πρέπει να είστε με τους άλλους πολύ ξεκάθαροι, όπως και εκείνοι θα πρέπει να μην αφήσουν μπλεγμένα και θολά νοήματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Μία πολύ συναισθηματική μέρα, όπου θα είναι εύκολο να σας παραπλανήσουν κάποια άτομα που τους έχετε δείξει την εμπιστοσύνη σας. Προσοχή σήμερα στα οικονομικά σας.