Για την Κατερίνα Παπακώστα τα Εξάρχεια είναι κέντρο τέχνης και πολιτισμού

 
Σάλος από την Παπακώστα που συγκρίνει Εξάρχεια με Μονμάρτη

Ενημερώθηκε: 14/04/19 - 19:55

Η Κατερίνα Παπακώστα, χαρακτήρισε σε δηλώσεις της την Κυριακή τα Εξάρχεια ως «Μονμάρτη της πρωτεύουσας»,προκαλώντας αντιδράσεις.

Αντιδράσεις λογικές, αφού σχεδόν κάθε βράδυ έχουμε πλέον καθιερωμένες επιθέσεις κατά των ΜΑΤ, μαχαιρώματα, τραυματισμούς και κινητοποιήσεις κατοίκων και καταστηματαρχών, πράγματα που δεν τα βλέπει μάλλον η κα Παπακώστα.

Κατερίνα Παπακώστα για τα επεισόδια: Δεν χάθηκε ο κόσμος

«Ιδανική πραγματικότητα βλέπει η κ. Παπακώστα. Στα Εξάρχεια υπάρχει εμπόριο οπλών, τράφικινγκ, ληστείες» σχολίασε η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ. «Με πραγματικό σχέδιο και πολιτική βούληση η ΕΛΑΣ μπορεί να βάλει την τάξη σε διάστημα μηνών σε μια περιοχή που κινδυνεύουν και οι κάτοικοί της», τόνισε.

Οργή Μπακογιάννη σε κουκουλοφορους: Σας έχω γραμμένους

«Δεν πέφτει το ξύλο της αρκούδας στη Μονμάρτη. Προφανώς δεν είναι και Βηρυτός εν καιρώ πολέμου, άλλα έχουν ξεφύγει τα πράγματα, υπάρχουν μαχαιρώματα υπάρχουν άτομα του κοινού ποινικού δικαίου», είπε από την πλευρά του ο Θανάσης Χειμωνάς του Ποταμιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ερωτηθείσα σχετικά με τα Εξάρχεια υποστήριξε ότι «δρούμε καθημερινά» ενώ απαντώντας στα περί άβατου στα Εξάρχεια δηλώνει ότι «άβατα για εμάς δεν υπάρχουν στη χώρα, εκτός από το αυτοκέφαλο του Αγίου Όρους».

Η Κατερίνα Παπακώστα, τέλος, χαρακτηρίζει τα Εξάρχεια ως «Μονμάρτη της πρωτεύουσας» καλώντας όλους σε «αυτοκριτική».