Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 15 Απριλίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 15 Απριλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 15/04/19 - 00:02

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, ενώ μας ενημερώνει ότι θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις και καλές προοπτικές.

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα θα έχετε την δυνατότητα να απαλλαγείτε από καταστάσεις που δεν μπορείτε να ανεχτείτε άλλο στην ζωή σας. Τα συναισθήματα σας αρχίζουν και στρέφονται προς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι υπερβολές σήμερα θα έχουν την τιμητική τους, γι αυτό αποφύγετε τα τάξετε πράγματα στους άλλους, που αργότερα θα είναι δύσκολο να τηρήσετε. Η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο της Παρθένου, βάζοντας τον παράγοντα τύχη, στην καθημερινότητα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολύ θετικά φαίνονται να εξελίσσονται τα πράγματα σήμερα, βάζοντας για λίγο στην άκρη την κακή σας διάθεση και τα εμπόδια των περασμένων ημερών. Τα επαγγελματικά σας θα έχουν μία πολύ καλή εξέλιξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην υπερβάλλετε στα συναισθήματα σας προς τους άλλους και βάλτε λίγο και την λογική να σας καθοδηγεί. Πολύ πιθανόν να θελήσετε να κάνετε μία μετακίνηση, που θα έχει μία πολύ καλή εξέλιξή.

ΛΕΩΝ: Οικονομικές ευκαιρίες φαίνονται να συμβαίνουν σήμερα και αυτό θα σας κάνει να έχετε αρκετά μεγάλη αυτοπεποίθηση σε καταστάσεις που αφορούν την οικονομική σας πορεία. Βέβαια ο ενθουσιασμός καλό είναι να συνδυάζεται και με τον καλό προγραμματισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η προσωπική σας ζωή ανθίζει και είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Η Σελήνη επίσης στο δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει να έχετε ξαφνικές ιδέες, που θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα και θα σας φέρουν υλικά και πνευματικά αποκτήματα.

ΖΥΓΟΣ: Είναι μία μέρα που θα σας δοθεί η δυνατότητα να απαλλαγείτε από καταστάσεις αρκετά κουραστικές για σας. Στην ουσία θα πρέπει να καταλάβετε τι είναι για σας αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο και τι θα σας εξελίξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα μπορέσετε να κάνετε πολλά πράγματα σήμερα, βάζοντας προτεραιότητα σε οικονομικά θέματα. Είναι μία θετική μέρα και θα πρέπει να την επωφεληθείτε στο έπακρο, εφόσον θα έχετε την τύχη με το μέρος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι υπερβολές σε προσωπικά θέματα, είναι εκείνο το σημείο που θα πρέπει να προσέξετε σήμερα. Αν και η μέρα σας θα έχει μία αρκετά ευνοϊκή χροιά, εσείς θα [ψάχνετε] να συναντηθείτε με κάποια δύσκολα θέματα, που εν τέλει πρέπει να αγνοήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μία πολύ θετική μέρα για την οποιαδήποτε πνευματική σας εργασία, τα ταξίδια και την επικοινωνία σας με τους άλλους. Αν πρέπει να κάνετε κάποιες συζητήσεις σήμερα ή να υπογράψετε κάποια συμβόλαια, θα είναι η πιο κατάλληλη μέρα της εβδομάδας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είστε σε μία πολύ ιδιαίτερη μέρα, όπου θα βρείτε μέσα από τα λάθη σας, τον λόγο και την αιτία που έγιναν. Το καλό επίσης είναι ότι θα μπορέσετε να κερδίσετε μία δύσκολη διένεξη με κάποιο πρόσωπο, που σας είχε ταλαιπωρήσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Μία πολύ θετική μέρα που αφορά κυρίως την προσωπική σας ζωή. Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με την ευαίσθητη πλευρά σας, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο άνθρωπος σας, θα σας καταλάβει απόλυτα και θα σας δώσει δίκιο για τις τυχόν υπερβολές που κάνετε