Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 16 Απριλίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 16 Απριλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 15/04/19 - 23:59

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 16 Απριλίου 2019, ενώ μας ενημερώνει ότι θα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για να βάλετε σειρά σε πρακτικά θέματα.

ΚΡΙΟΣ: Θα έχετε πολλά επαγγελματικά θέματα να επιλύσετε και να φτιάξετε τις ισορροπίες σας με άτομα που βρίσκεστε στον ίδιο επαγγελματικό χώρο. Πάρτε τον χρόνο σας για να πάρετε αποφάσεις και στα προσωπικά σας θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ίσως να έχετε κάνει κάποιες υπερβολικές κινήσεις για ένα δικό σας πρόσωπο και τώρα θα πρέπει να μαζέψετε τα ανεξέλεγκτα συναισθήματα απέναντι του. Η μέρα θα σας δείξει τον τρόπο να φτιάξετε τις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και συνεργασίες θα προχωρήσουν ομαλά και θα καταλήξουν υπέρ σας. Θα αναγνωριστούν οι ικανότητες σας και θα πάρετε αυτό που πραγματικά σας αξίζει από κάθε άποψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα σας δοθεί η ευκαιρία να λύσετε με αγαπημένο σας πρόσωπο κάποια παρεξήγηση και να προχωρήσετε την σχέση αυτή χωρίς βάρη από το παρελθόν. Μην αμφιβάλετε για τα συναισθήματα των άλλων προς εσάς.

ΛΕΩΝ: Αν κινηθείτε με μεθοδικότητα θα έχετε ιδανικές συνθήκες και επιτυχία στις επιχειρηματικές σας ιδέες, αλλά και σε κάθε οικονομικό διάβημα. Σήμερα θα μπορέσετε επίσης να αξιοποιήσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα ίσως να πιεστείτε περισσότερο και ίσως να υπάρξουν καινούριες συνεργασίες που θα έχουν καλή κατάληξη. Η γοητεία σας θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των άλλων, αλλά και του αγαπημένου σας προσώπου.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα θα πρέπει να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αλλάξετε μία συναισθηματική σας απόφαση και να προχωρήσετε σε ήρεμες και χωρίς ένταση καταστάσεις. Για κάποιο λόγο, θα είστε επιρρεπείς σε αδιαθεσίες και αλλεργίες αυτής της περιόδου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες αμφιβολίες θα λάβουν τέλος, βάζοντας την πιο αισιόδοξη πλευρά της ζωής σας σε ενέργεια. Μπορεί κάποια νέα γνωριμία να είναι πολύ σημαντική για εσάς και να σας ανανεώσει την ψυχολογία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλά μπορεί να συμβούν σήμερα, κάτι που θα σας δώσει ενέργεια για να κάνετε καινούρια πράγματα. Ένα αρνητικό κεφάλαιο, θα κλείσει οριστικά και κάποιες παλιές σχέσεις ή γνωριμίες που σας δημιουργούσαν προβλήματα, θα πάψουν να υπάρχουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα θα γίνετε λίγο νευρικοί και ο λόγος θα είναι ότι θα ακούσετε κάποια αρνητικά σχόλια για σας, από αγαπημένα σας πρόσωπα που δεν περιμένατε ποτέ να συμβεί. Επίσης θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι με ένα προσωπικό θέμα, για να μην δημιουργείτε αυταπάτες στο πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε μεγάλη επιτυχία στα επαγγελματικά σας σχέδια και θα μπορέσετε να τελειώσετε έναν απαιτητικό σας στόχο. Μην αμφιβάλετε για την καλή διάθεση των άλλων προς εσάς, να ξέρετε ότι θα υπάρχουν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν σε κάθε σας απόφαση.

ΙΧΘΥΕΣ: Σήμερα θα δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας εικόνα και το σίγουρο είναι ότι θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε μία καλή περίοδο, όπου θα πρέπει να την εξελίξετε και να προχωρήσετε παρακάτω.