Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου 2019

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου 2019

Ενημερώθηκε: 20/04/19 - 00:02

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου 2019.

[Τα έντονα συναισθήματα θα έχουν την τιμητική τους].

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ταύρου, βάζοντας σε εξέλιξη τα οικονομικά σας. Η επόμενη περίοδος είναι πολύ σημαντική για να κάνετε επαγγελματικά διαβήματα και να ασχοληθείτε με καθημερινές υποθέσεις που αφορούν την πληρωμή λογαριασμών. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας από αυτό το Σαββατοκύριακο θα σας κάνει περισσότερο ερωτικούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος περνά στο δικό σας ζώδιο, όπου και ξεκινά η περίοδος των γενέθλιων σας. Θα θελήσετε να βγείτε στο προσκήνιο και να γίνετε περισσότερο ενεργοί σε πολλά θέματα που φοβόσασταν να αντιμετωπίσετε. Η δημιουργικότητα θα σας χαρακτηρίζει. Την Κυριακή η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Κριού και θα έχετε ερωτικές αναστατώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το Σαββατοκύριακο ο Ήλιος περνά στον Ταύρο, όπου θα περιορίσει την αυτό έκφραση και την αυτοπεποίθηση σας. Κάποια συναισθήματα θα αρχίσουν να γίνονται βασανιστικά ή θα σας προκαλέσουν εσωτερική αναστάτωση. Η Αφροδίτη από την Κυριακή στο ζώδιο του Κριού, βάζει φλόγα στην ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ταύρου, και σας δημιουργεί νέους στόχους, συνεργασίες, νέους φίλους και θα γίνετε περισσότερο κοινωνικοί. Η Αφροδίτη από την Κυριακή μπαίνει στον τομέα της καριέρας σας, όπου και θα φέρει κάποια πρόσωπα εξουσίας στην ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος θα κινηθεί από το Σάββατο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, γεγονός που δίνει έμφαση κυρίως στην καριέρα σας. Θα σας απασχολήσει η εξωτερική σας εικόνα, η γνώμη των άλλων και γενικά η αλληλοεπίδραση των σχέσεων σας. Η Αφροδίτη με την είσοδό της στον Κριό, δεν αποκλείει έναν έρωτα από απόσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος στον Ταύρο σας ευνοεί σταδιακά και σας κάνει περισσότερο ανθεκτικούς σε εξωτερικές καταστάσεις που σας είχαν κυριεύσει το τελευταίο διάστημα. Βέβαια συνεχίζετε θα έχετε την προσοχή σας στραμμένη σε οικονομικά ζητήματα που ακόμη σας κάνουν να νιώθετε αμήχανα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας κάνει ανήσυχους με οικονομικά θέματα, αλλά και με σχέσεις που σας δείχνουν μία εμμονή σε οικονομικές υποθέσεις. Να έχετε κατά νου ότι τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν πολύ σύντομα και θα πρέπει τότε να πάρετε αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος απέναντι πλέον από το δικό σας ζώδιο, θα στρέψει όλο σας το ενδιαφέρον στις προσωπικές σας σχέσεις και στον σύντροφο σας. Όλα θα περιστρέφονται γύρο από τους άλλους και θα έχετε την δυνατότητα να πάρετε αποφάσεις που θα σας απαλλάξουν από κάτι αταίριαστο προς εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε ένα αρκετά εκρηκτικό Σαββατοκύριακο, όπου θα πρέπει να καταλάβετε κάποιες αλλαγές που θα συμβούν στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και στις οικονομικές σας υποθέσεις. Μπορεί να περιμένετε πολλά από ένα πρόσωπο, που εν τέλει θα φανεί αρκετά απόμακρο και ξένο για τα δικά σας δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος στον Ταύρο, θα σας ανοίξει μία δίοδο ευκαιριών, σε κάθε προσωπική σας επιδίωξη. Οι άνθρωποι που θα βρίσκονται κοντά σας θα έχουν μία θετική επιρροή για σας. Όσο για την Αφροδίτη που θα περάσει στο ζώδιο του Κριού, θα έρθετε πιο κοντά με άτομα, από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας φέρει στο προσκήνιο οικογενειακές υποθέσεις. Μπορεί να ανανεώσετε τον χώρο σας, να βάλετε την προσωπική σας πινελιά σε κάθε τι που αφορά την οικογένεια σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, βάζει σε ενέργεια κάποια σχέδια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Καθημερινότητα σας αποκτά ενδιαφέρον και η προσοχή σας εστιάζεται σε πνευματικές υποθέσεις, ή μετακινήσεις που θα γίνουν αυτό το διάστημα. Η Αφροδίτη περνώντας στο ζώδιο του Κριού, σας κάνει να αισθάνεστε αισιοδοξία για το μέλλον των οικονομικών σας.