Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 23/04/19 - 00:01

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου 2019, ενώ μας ενημερώνει ότι υπερβολές και αλλαγές καταστάσεων, οδηγούν σε αναστατώσεις.

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα σχέδια σας, αλλά όχι τόσο σημαντικές ώστε να φύγετε εντελώς από το πρόγραμμα που έχετε κάνει για τις μέρες των εορτών.

ΤΑΥΡΟΣ: Ένα οικονομικό θέμα θα έχει την κατάληξη που θέλετε. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία, θα σας δώσει μία υπερβολή στις αγορές αγαθών αλλά και δώρων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είστε γεμάτοι από ενθουσιασμό για ένα προσωπικό σας θέμα. Φροντίστε τις εκκρεμότητες που έχετε και μην γίνεστε βιαστικοί σε σοβαρά επαγγελματικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το φιλικό σας περιβάλλον θα παίξει κάποιον ρόλο για μία επαγγελματική σας απόφαση. Ίσως να υπάρξουν πληροφορίες που θα σας είναι πολύ χρήσιμες.

ΛΕΩΝ: Η Σελήνη σήμερα σας δίνει αισιοδοξία και καλή διάθεση, αλλά κυρίως σας προτρέπει να ασχοληθείτε με παλιές καταστάσεις, που θα έχουν καλή ολοκλήρωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το σπίτι σας σήμερα θα γίνει ο Παράδεισος σας, γιατί πολλά οικογενειακά ζητήματα θα έχουν την καλύτερη κατάληξη. Θα έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα αφήσετε πίσω κάποιες κακές στιγμές.

ΖΥΓΟΣ: Ένα ταξίδι θα σας κάνει να πάρετε χαρά, ακόμη και αν αυτές οι μέρες ήταν και συνεχίζουν να είναι για σας, αρκετά αποκαλυπτικές και στενάχωρες για αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην είστε πολύ ενθουσιώδης σήμερα και απαλλαγείτε από ανθρώπους που δεν εκτιμούν αυτά που κάνετε για εκείνους. Τα οικονομικά σας, θέλουν ένα καλύτερο κοντρόλ.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολύ καλή μέρα για να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, να ανανεωθείτε μέσα από τις επιλογές σας και να κάνετε μία ενδιαφέρουσα αγορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε κάτι σημαντικό να κάνετε σήμερα, αλλά καλό είναι να μην το ανακοινώσετε σε πρόσωπα που θέλουν το προσωπικό τους όφελος και τίποτε άλλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε μία πολύ καλή γνωριμία, ή να παρουσιάσετε κάτι που σας αντιπροσωπεύει, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα επαγγελματικά σας σήμερα θα σας δώσουν κάποια δυνατότητα εξέλιξης, που θα είναι πολύ βασική για το επόμενο διάστημα. Μπορεί να υπάρξει κάποιο ταξίδι που θα αλλάξει τον τρόπο εργασίας σας.