Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 23/04/19 - 23:58

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019, ενώ μας ενημερώνει ότι είναι μια μέρα που ευνοεί τις αναθεωρήσεις.

ΚΡΙΟΣ: Θα υπάρξουν αναθεωρήσεις που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία. Η Σελήνη στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, σας κάνει να περιμένετε εξελίξεις που αφορούν την διαχείριση των οικονομικών σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρξουν εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή, όπου θα σας δοθεί η δυνατότητα να παρακάμψετε ένα προσωπικό σας θέμα, που σας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε αρκετό χρόνο για να κάνετε πολλά πράγματα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και όχι μόνο. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Σελήνη σήμερα απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει περισσότερο ευάλωτους στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί να έχετε μία προσέγγιση προσώπου από το παρελθόν.

ΛΕΩΝ: Έχετε μία υποτονική μέρα, που μάλλον θα πρέπει να κάνετε πολύ προσπάθεια για να βρείτε και πάλι το χαμόγελο στα χείλη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα είστε σε πολύ καλή φόρμα σήμερα, στο να κάνετε πράγματα που θα σταθεροποιήσουν την επαγγελματική, αλλά και την συναισθηματική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Το οικογενειακό σας περιβάλλον θα είναι αυτό που θα σας απασχολήσει έντονα σήμερα. Θα αναρωτηθείτε για πολλά πράγματα που δεν νοιώθετε ότι πράξατε με δικαιοσύνη, απέναντι σε αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη κυρίαρχου του ζωδίου σας, Πλούτωνα, θα σας κάνει περισσότερο προσεκτικούς με υποθέσεις που αφορούν το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο προβληματισμός σας σήμερα είναι για κάποια οικονομικά θέματα που δεν μπορείτε να βάλετε σε σειρά. Αφήστε λίγο τον χρόνο να σας δείξει και άλλες λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νιώθετε πολύ καλά, βάζοντας προτεραιότητες που θα ευνοήσουν εσάς και τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Αναλογιστείτε τι έχετε κάνει κατά το παρελθόν, που απομακρύνθηκε αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με μία πολύ ουσιαστική ενδοσκόπηση, θα βρείτε τις λύσεις που σας αφορούν άμεσα. Μπορεί επίσης να κάνετε έναν επαναπροσδιορισμό στα επαγγελματικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Επιλέξτε να είστε περισσότερο διαλλακτικοί και ευέλικτοι με τους άλλους. Αν πρέπει να συζητήσετε για πολύ σοβαρά θέματα, αφήστε το για άλλη μέρα.