Η παράκληση της οικογένειας του Κώστα Ευρυπιώτη

 
Η παράκληση της οικογένειας του Κώστα Ευρυπιώτη

Ενημερώθηκε: 27/04/19 - 13:05

Δύσκολες ώρες περνά ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Ευρυπιώτης που νοσηλεύεται στο «Σπηλιοπούλειο» νοσοκομείο η υγεία του οποίου επιδεινώθηκε ξαφνικά. Ο γνωστός ηθοποιός που φαινόταν να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε από τη σύζυγό του στο νοσοκομείο στις αρχές Μαρτίου. Εκεί διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει λοίμωξη του αναπνευστικού και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία του.

Καθημερινά τα δημοσιεύματα που αφορούν την εξέλιξη της υγείας και τη νοσηλεία του. Κάποια φαίνεται πως πέρασαν την κόκκινη γραμμή της ενημέρωσης και του ανθρώπινου ενδιαφέροντος και προκάλεσαν την παρέμβαση της οικογένειάς του, η οποία με μήνυμά της ζητά σεβασμό στις δύσκολες ώρες για τον αγαπητό ηθοποιό και τους ίδιους.

«Εμείς και η μητέρα μας θα θέλαμε για μια ακομη φορά να ευχαριστήσουμε όλους του φίλους του πατέρα μας που καθημερινά στέλνουν μηνυματα αγάπης και συμπαράστασης σε εκείνον αλλά και σε όλη την οικογένειά μας,αλλά και να καταδικάσουμε κάθε κίνηση που γίνεται από ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τις δύσκολες στιγμές που περναμε ,αναρτώντας δημοσιεύσεις που προσβάλλουν και τον ίδιο τον πατέρα μας αλλά και την οικογένειά μας ,με σκοπό την προσωπική τους ανάδειξη.

Παρακαλούμε το σεβασμό σας στις πολύ δύσκολες αυτές ώρες».