Μπαρτσελόνα-Λίβερπουλ 3-0: Ο Μέσι την οδηγεί στην κούπα! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Μπαρτσελόνα-Λίβερπουλ 3-0: Ο Μέσι την οδηγεί στην κούπα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 02/05/19 - 00:46

Η Λίβερπουλ πίεζε αρκετά και έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης, όμως ο Λιονέλ Μέσι... εμφανίστηκε και με δύο γκολ διαμόρφωσε το 3-0 υπέρ της Μπαρτσελόνα που πλέον ετοιμάζεται για τελικό του Champions League.

Ο Σουάρες είχε ανοίξει τον δρόμο στο πρώτο μέρος με προβολή μετά από άψογη μπαλιά του Τζόρντι Άλμπα (26’), με τον Μέσι να μπαίνει με την... μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 στο 75’ και να διαμορφώνει το τελικό σκορ επτά λεπτά αργότερα με ΜΥΘΙΚΗ εκτέλεση φάουλ!

Κάπως έτσι, ο Μέσι έδειξε για ένα ακόμη παιχνίδι πως θέλει σαν... τρελός να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης και η Μπαρτσελόνα στον θρόνο. Από την άλλη μεριά, η Λίβερπουλ δείχνει πως θα μείνει με «άδεια» χέρια παρότι ήταν φουλ ανταγωνιστική, είχε ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εμφανώς ανώτερη από την ομάδα του Βαλβέρδε... Κάπου εκεί, βέβαια, εμφανίστηκε ο Αργεντινός παικταράς!

Στις 7 Μαΐου η ρεβάνς στο «Άνφιλντ», με την Μπαρτσελόνα να είναι με το... ενάμιση πόδι στον τελικό του Champions League και να οδεύει προς το έκτο της τρόπαιο. Ψάχνει ένα «θαύμα» η Λίβερπουλ, που πρέπει να ανατρέψει διαφορά τριών τερμάτων και κόντρα στην «κυνική» ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο!

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Λενγκλέ, Αλμπα, Ρομπέρτο (90' Αλενιά), Βιδάλ, Πικέ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Κουτίνιο (60' Σεμέντο), Σουάρες (90' Ντεμπελέ), Μέσι

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον, Γκόμεζ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Μίλνερ (85' Οριγκί), Βαϊνάλντουμ (79' Φιρμίνο), Κεϊτά (24' Χέντερσον), Μανέ, Σαλάχ