Κυκλοφοριακό χάος στη Συγγρού - Προβλήματα και σε άλλους δρόμους - Δείτε live την κίνηση

 
Κυκλοφοριακό χάος στη Συγγρού - Προβλήματα και σε άλλους δρόμους  - Δείτε live την κίνηση

Ενημερώθηκε: 05/06/19 - 09:01

Και σήμερα από νωρίς το πρωί μποτιλιάρισμα εκατοντάδων μέτρων στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στο ρεύμα προς Αθήνα, λόγω των έργων που ξεκίνησαν για την επιδιόρθωση βλαβών στο οδόστρωμα, που έχει υποστεί καθίζηση. Προβλήματα έντονα παρατηρούνται και στο κέντρο της πόλης.

Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας στο τμήμα από τη συμβολή της λεωφόρου Συγγρού με την Καλλιρρόης μέχρι τη Φραντζή. Σύμφωνα με την Τροχαία, οι καθυστερήσεις είναι μεγάλες και από την οδό Δαβάκη μέχρι τη Λαγουμιτζή. Τα έργα σε έναν από τους μεγαλύτερους δρόμους της Αθήνας θα διαρκέσουν 15 μέρες.

Σύμφωνα με ειδικούς, καθημερινά από τις 7.45 π.μ. έως τις 9 π.μ. η Συγγρού παρουσιάζει σημαντική ανάσχεση από το ύψος του Αγίου Σώστη, ενώ σταδιακά μέχρι τις 10 π.μ. περιορίζεται στο τμήμα από Καλλιρρόης μέχρι Φραντζή. Το απόγευμα η κυκλοφοριακή αιχμή εντοπίζεται καθημερινά, από τις 5 μ.μ. έως τις 7 μ.μ., από την Καλλιρρόης στο ρεύμα προς Αθήνα.

Αυξημένη κίνηση υπάρχει και στα δύο ρεύματα της Αθηνών - Λαμίας, στην Κηισίας και στη λεωφόρο Ποσσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά. Το πρωί πολλά προβλ΄ματα υπήρχαν στη Σταδίου, στην Αμαλίας, στη Βασ. Σοφίας, στη Βασ. Κωνσταντίνου και στην Κατεχάκη στο ύψος της Καισαριανής.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

κινηση

κινηση