Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα (27/06) την τελευταία ασυλία

 
Survivor spoiler: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα (27/06) την τελευταία ασυλία

Ενημερώθηκε: 27/06/19 - 11:35

Survivor spoiler: Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας για το φέτος.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης είδαμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας τον οποίο κέρδισε η μαύρη ομάδα με την Κατερίνα Δαλάκα να κερδίζει τη Σεντά στο τελευταίο παιχνίδι, γράφοντας το τελικό 10-8.

Συμβούλιο του νησιού

Survivor

Σήμερα θα δούμε το δεύτερο αγώνισμα το οποίο είναι κρίσιμο. Αν κερδίσει η λευκή ομάδα θα κάνει το 1-1 και θα στείλει το παιχνίδι στην παράταση, δηλαδή στο τρίτο παιχνίδι που εκεί θα κριθούν όλα. Αν οι μαύροι καταφέρουν να διπλασιάσουν τις νίκες θα στείλουν στο την άσπρη ομάδα για να φύγει ένας παίκτης. Ότι και να γίνει στο αγώνισμα της ασυλίας από το θα αποχωρήσει Τούρκος.

Η ομάδα που θα χάσει θα αποχωριστεί έναν παίκτη της βάσει της τηλεφωνικής ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού και τις κατάταξης που έχει διαμορφωθεί. Θα είναι η τελευταία αποχώρηση του Survivor για φέτος, αφού ο τελικός της 30ης Ιουνίου που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη πλησιάζει.

Ποιος λοιπόν θα κερδίσει σήμερα; Ακόμη είναι νωρίς για να σας δώσουμε σίγουρες διαρροές (spoiler). Αυτό που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι η μαύρη ομάδα έχει ένα προβάδισμα για τη νίκη. Μείνετε συντονισμένοι γιατί αργότερα θα επανέλθουμε με τις σίγουρες διαρροές (spoiler) για την ομάδα που κερδίζει, αλλά και για τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

View this post on Instagram

Το δεύτερο και σημαντικότερο μέρος του τελευταίου αγώνα ασυλίας, απόψε στις 20:50 @skaitv.gr ... #Survivor2019 #SurvivorGR #SkaitvGR

Survivor Greece

A post shared by (@survivorgreece) on