Τι παίζει ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Λάμπρο Χούτο;

 
Τι παίζει ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Λάμπρο Χούτο;

Ενημερώθηκε: 13/07/19 - 20:00

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η νικήτρια του Survivor 3 Κατερίνα Δαλάκα, έχοντας το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων μόνιμα πάνω της. Και είναι πολλά αυτά που θέλουμε να μάθουμε. Την υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο μετά τον τελικό ο Λάμπρος Χούτος, ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Survivor. Γιατί; Τι «παίζει» μεταξύ τους;

Αυτό τη ρώτησε η δημοσιογράφος του περιοδικού «7 μέρες TV» και η Κατερίνα Δαλάκα αποκάλυψε τη... σχέση τους.

«Φτάνοντας στο αεροδρόμιο, είδαμε να σε παραλαμβάνει ο Λάμπρος Χούτος. Ποια είναι η μεταξύ σας σχέση;», τη ρώτησε ο δημοσιογράφος, με την Κατερίνα Δαλάκα να απαντά: «Είναι ένας πολύ καλός μου φίλος και ταυτόχρονα διαχειρίζεται ως μάνατζέρ μου τα πάντα».

Όσο για τις συμβουλές που της έδωσε ο Λάμπρος Χούτος πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, της είπε να είναι ο εαυτός της και πως «είτε σε αγαπήσουν είτε σε μισήσουν καλύτερα να είσαι ο εαυτός σου παρά να υποκρίνεσαι το παραμικρό». «Περίμενε ότι αγωνιστικά θα ήμουν πολύ καλή, οπότε το μόνο που μου είπε ήταν αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η νικήτρια του Survivor 3.

Η Κατερίνα Δαλάκα, σχολίασε αρχικά: «Αφιερώνω τη νίκη μου στην οικογένειά μου και σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που με στήριξαν πέρυσι και φέτος». Όσο για το πότε πίστεψε πώς θα είναι εκείνη που θα πανηγυρίσει τη νίκη: «Από την αρχή του παιχνιδιού μπήκα με αυτό το στόχο. Βέβαια, από το να το κυνηγάς έως ότου αυτό γίνει πραγματικότητα, απέχει».

Υπενθυμίζεται, ότι η Κατερίνα Δαλάκα, σε ένα από τα έπαθλα επικοινωνίας του Survivor, είχε επιλέξει να μιλήσει μέσω βίντεο κλήσης, με τον Λάμπρο Χούτο, ο οποίος είχε πάρει μέρος στον πρώτο κύκλο του Survivor.