Ελίφ (15/07): Τι θα γίνει σήμερα

 
Ελίφ (15/07): Τι θα γίνει σήμερα

Ενημερώθηκε: 15/07/19 - 13:05

Ελίφ (15/07): Η Γκόντζα δεν μπορεί να βγάλει στιγμή από το μυαλό της τον Σερντάρ και φοβάται πως ο Νετζντέτ θα του κάνει κακό.

Ο Σερντάρ από την άλλη προσπαθεί να βρει τρόπο να σώσει την Γκόντζα. Στο κτήμα όλοι περιμένουν νέα από τον Κενάν και τη Μελέκ. Η Μελέκ κατηγορεί τον εαυτό της για τον θάνατο της Ελίφ. Όταν φτάνουν σπίτι μαζί με τον Κενάν, ανακοινώνουν τα άσχημα νέα για την Ελίφ και όλοι ξεσπούν σε κλάματα.

Η Ασουμάν δεν καταλαβαίνει πως η Ελίφ θεωρείται νεκρή και υπάρχει ακόμα και τάφος. Βλέποντας όλους στο σπίτι στενοχωρημένους νιώθει πολύ άσχημα. Η Αρζού είναι θυμωμένη επειδή επέστρεψε η Γκόντζα αλλά ο Νετζντέτ της ζητάει να μην ανακατεύεται στις υποθέσεις του.

Η Αρζού ζητάει από τον Ερκούτ να βρει τη διεύθυνση του Τζεμάλ και να πάει να σκοτώσει την Ελίφ. Ο Ερκούτ βρίσκει τη διεύθυνση και τη δίνει στην Αρζού. Όταν ο Ερκούτ δεν μπορεί να βρει τον Σερντάρ, ο Νετζντέτ ρωτάει τη Γκόντζα αν γνωρίζει που είναι αλλά εκείνη δεν λέει κουβέντα. Ο Τζεμάλ πηγαίνει την Ιντζί στην Ράμπια και κλειδώνει την Ελίφ μόνη στο σπίτι.

Tags