Πόλεμος Μαρινάκη - Σαββίδη μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Τότεναμ

 
Πόλεμος Μαρινάκη - Σαββίδη μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Τότεναμ

Ενημερώθηκε: 19/09/19 - 03:14

Βαγγέλης Μαρινάκης κατά Ιβάν Σαββίδη: Νέα αντιπαράθεση μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ιβάν Σαββίδη ξέσπασε μετά τον χθεσινό αγώνα του Ολυμπιακού με την Τότεναμ.

Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Πειραιά μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσε περήφανος για τον , άφησε αιχμές κατά του , κάνοντας λόγο για «πρωτάθλημα των Πρεσπών» και είπε ότι σκέφτεται να ακολουθήσει το παράδειγμα της ΚΑΕ, που αποχώρησε από το πρωτάθλημα μπασκετ της Α1.

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΟΚ. Κύκλοι της ΠΑΕ έκαναν λόγο για «παραλήρημα του Βαγγέλη Μαρινάκη» και έθεταν το ερώτημα αν στη κακή κατασταση του Ελληνικού ποδοσφαίρου περιλαμβάνεται «η τεχνική δυσλειτουργία του VAR στο Καραϊσκάκη την πρώτη αγωνιστική».

Διαβάστε ακόμα: Κυριακού, Σαββίδης, Μελισσανίδης κατά Μαρινάκη για τη Nova

Αναλυτικά η δήλωση Μαρινάκη

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τον αγώνα με την Τότεναμ έχουν ως εξής:

«Ο Ολυμπιακός έπαιξε πάρα πολύ καλά απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, μια ομάδα αξίας ενός δις. Κάναμε μια μεγάλη υπέρβαση. Ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να κερδίσει και έδειξε ότι διαθέτει τεράστια ψυχικά αποθέματα. Το να βρίσκεσαι μέσα σε τρία λεπτά πίσω στο σκορ με 0-2 και παρ’ όλα αυτά να αντιδράς και να παίζεις πάρα πολύ καλή μπάλα απέναντι σε καταξιωμένο αντίπαλο, που έχει κερδίσει θέση στον τελικό του Champions League, λέει πολλά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, ο κόσμος μας ευχαριστήθηκε και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Αυτή η ομάδα έχει μια σιγουριά και δεν το βάζει κάτω», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τον Ολυμπιακό τον παρακολουθώ από μικρό παιδί. Αυτό που πολλές φορές με στενοχωρούσε, επειδή έχω ταξιδέψει παντού με τον Ολυμπιακό, ήταν οι πορείες μας στην Ευρώπη. Όταν έβλεπα τον κόσμο να φεύγει απογοητευμένος, στενοχωριόμουν. Όταν αγόρασα τις μετοχές είχα υποσχεθεί δύο πράγματα, να είναι αυτάρκης ο Ολυμπιακός, να δημιουργήσει περιουσία και το έκανα σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία. Το δεύτερο να γίνει μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και είναι πλέον. Το θέμα είναι αν μπορούμε να ασχολούμαστε σοβαρά με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπετε τι έχει γίνει στο μπάσκετ, μήπως πρέπει να σκεφτούμε κι εμείς κάτι παρόμοιο. Ή να λάβουμε μέτρα, γιατί κάθε μέρα βλέπουμε κι άλλα πράγματα. Καλό το πρωτάθλημα των Πρεσπών, αλλά η χώρα μας έχει επανέλθει σε μια κανονικότητα. Είμαι περήφανος αλλά και προβληματισμένος για ό,τι συμβαίνει στην χώρα μας. Εγώ είμαι αισιόδοξος γιατί ο Ολυμπιακός στα δύσκολα είναι πάντα νικητής. Για μας το ταβάνι είναι ο ουρανός, δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε και ο κόσμος είναι δίπλα μας».

Η αντίδραση κύκλων του ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη 

Η παραπάνω δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν έμεινε ασχολίαστη από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ:

«Θα αποτελέσει είδηση η πρώτη φορά που ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θα ασχοληθεί με την ομάδα του. Και όχι με αυτούς που του προκαλούν εφιάλτες. Την απάντηση στο παραλήρημα για τα περί πρωταθλήματος των Πρεσπών, ας την αναζητήσει στη δήλωση του προπονητή της ομάδας του, ο οποίος μόλις προχθές δήλωσε σε μέσα της πατρίδας του «δεν μπορώ να μη δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος». Δήλωση, που έχει επαναλάβει και κατά το παρελθόν. Καταλήγουμε λοιπόν ότι πρέπει πρώτα να συνεννοηθούν μεταξύ τους για το αν ο πρωταθλητής ήταν άξιος ή αν το πρωτάθλημα ήταν των Πρεσπών. Και τα δυο δεν μπορούν να ισχύουν. Όσον αφορά το ρητορικό ερώτημα για το «αν πρέπει να ασχολούμαστε με το ελληνικό ποδόσφαιρο» λόγω της κατάστασης που επικρατεί, θα ήταν χρήσιμο να πληροφορηθούμε εάν σε αυτήν περιλαμβάνεται «η τεχνική δυσλειτουργία του VAR» στο Καραϊσκάκη την πρώτη αγωνιστική»