Η πρώτη αλλαγή στην εκπομπή της Όλγας Τρέμη

 
Η πρώτη αλλαγή στην εκπομπή της Όλγας Τρέμη

Ενημερώθηκε: 25/11/19 - 11:44

Την προηγούμενη Δευτέρα έκανε πρεμιέρα η εκπομπή «10» με την Όλγα Τρέμη στην παρουσίαση.

ΕΡΤ

Η εκπομπή πριν ακόμη βγει στον αέρα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με το κόστος της. Η απάντησε μέσω κύκλων με την Όλγα Τρέμη να επιστρέφει στα τηλεοπτικά πράγματα 4 και πλέον χρόνια μετά την αποχώρησή της από το Mega.

Ωστόσο όπως φάνηκε και από τις επιδόσεις της εκπομπής το τηλεοπτικό κοινό μάλλον δεν ενθουσιάστηκε. Το ποσοστό του 2% κατέγραψε η πρεμιέρα της εκπομπής ενώ το δεύτερο επεισόδιο σημείωσε 0,8% που συνιστά αρνητικό ρεκόρ.

Η πρώτη αλλαγή στην εκπομπή είναι γεγονός.

Όπως ενημερώνει η δημόσια τηλεόραση, η εκπομπή θα βγαίνει πλέον από νέο στούντιο. Ο εξοπλισμός του μάλιστα θα χρησιμοποιεί και από άλλες ενημερωτικές εκπομπές που θα βγουν στο μέλλον από την ΕΡΤ.

Το δελτίο τύπου αναφέρει:

Με ένα ανανεωμένο, σύγχρονο σκηνικό θα μεταδίδεται από τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 η εκπομπή «10» με την Όλγα Τρέμη.

Στο στούντιο 3 του Ραδιομεγάρου ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο οι εργασίες εγκατάστασης του απαραίτητου εξοπλισμού και τοποθετήθηκε μια νέα γιγαντοοθόνη Led, η οποία θα αξιοποιηθεί στο εξής και στις νέες ενημερωτικές εκπομπές που θα βγουν σύντομα στον αέρα από την ΕΡΤ.

Κάθε βράδυ στις 22:00, από Δευτέρα έως Πέμπτη στην ΕΡΤ1, η Όλγα Τρέμη αναλύει σε βάθος την επικαιρότητα και φιλοξενεί όλες τις απόψεις. Μαζί της στο στούντιο είναι ο Αντώνης Δελλατόλας, ο Ηλίας Κανέλλης και η Κατερίνα Γαλανού.

Dailymedia 

Πηγή: