Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 30/11/2019 και 1/12/ 2019

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 30/11/2019 και 1/12/ 2019

Ενημερώθηκε: 30/11/19 - 00:27

Zώδια: Ο μήνας ξεκινά με καλές προοπτικές.. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο, για το Σαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2019, από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά.

ΚΡΙΟΣ

Σημαντικός μήνας για σας ο Δεκέμβρης και η πρώτη μέρα σας δίνει ευκαιρίες, για να κτίσετε σε μία νέα πραγματικότητα. Η επαγγελματική σας ζωή θα αρχίσει να σας ενδιαφέρει περισσότερο και με μεγάλη ένταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλημέρα Δεκέμβρη και ξεκινούν οι αλλαγές και οι ευκαιρίες, για να εδραιώσετε κάποια από τα σχέδια σας. Η επιτυχία θα σας κλείνει το μάτι και για αυτό, δεν θα πρέπει να την αφήσετε να φύγει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη την Κυριακή περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, απαλύνοντας την πίεση που είχατε σε οικονομικά θέματα. Φροντίστε λοιπόν να ρίξετε την ενέργειά σας, στα δημιουργικά σας σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη περνά αυτό το διήμερο, στο ζώδιο του Υδροχόου, βάζοντας οικονομικά θέματα σε πρώτο πλάνο. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα έρθουν πιο κοντά σας, αλλά θα πρέπει και εσείς να φροντίσετε τις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Ο Δεκέμβριος ξεκινά με την προσωπική σας ζωή να παίζει τον πρώτο ρόλο. Ίσως μάλιστα να πρέπει να διαθέσετε περισσότερο χρόνο για την διαπροσωπική σας επιλογή, γιατί μπορεί να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από το αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δεκέμβριος θα σας κάνει να καταλάβετε τις αξίες σας, αλλά και θα υπάρξουν πολύ καλές προοπτικέ. Αυτό το διήμερο θα ασχοληθείτε μ τους επαγγελματικούς σας στόχους.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ξεκίνημα αυτού του μήνα, θα σας δώσει ευχάριστες συναισθηματικές συγκινήσεις. Βέβαια, μην αφήσετε στους άλλους, να ρυθμίζουν την δική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με κάποιες εντάσεις, ενώ θα πρέπει να ρίξετε τους τόνους στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αναβάλετε για λίγο κάθε συζήτηση, που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το διήμερο, θα είναι γεμάτο από συναντήσεις και επαφές. Η υπερβολή δεν θα λείψει από τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν και εσείς θα πρέπει να κρατήσετε ισορροπίες, για να μην απομακρυνθούν από κοντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα και σίγουρα αυτό το διήμερο, θα είναι εξαιρετικά κρίσιμο, για κάθε προσωπική σας επιδίωξη. Βέβαια, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας, κάθε παλιά υπόθεση, για να προχωρήσετε σε νέα δεδομένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο νέος μήνας θα μπει στην ζωή σας, με την Σελήνη να προχωρά στο δικό σας ζώδιο. Βέβαια εσείς των πρώτων ημερών, θα υποστείτε κάποια γεγονότα, που δεν θα μπορέσετε εύκολα να διαχειριστείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό το διήμερο, θα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία, για να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας κουράζουν και σας χαλούν την ψυχολογία. Μην αφήσετε να σας ταλαιπωρήσουν τα λόγια κάποιων, που επιδιώκουν την κακή σας διάθεση