«Καφέ της Χαράς»: Χτύπησε «κόκκινο» η τηλεθέαση και η επανάληψη του πρώτου επεισοδίου

 
«Καφέ της Χαράς»: Χτύπησε «κόκκινο» η τηλεθέαση και η επανάληψη του πρώτου επεισοδίου

Ενημερώθηκε: 04/01/20 - 13:53

«Καφέ της Χαράς»: Χτύπησε «κόκκινο» στην τηλεθέαση και η επανάληψη του πρώτου επεισοδίου της σειράς το «Καφέ της Χαράς». Μετά τα εντυπωσιακά ποσοστά που συγκέντρωσε το 1ο επεισόδιο, την Παραμονή Πρωτοχρονιάς η επανάληψη, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, συγκέντρωσε 24,3%, ενώ η τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό να ανέβηκε στο 26%.

Χάρη Ρώμα

Χαρακτηριστικό είναι, δε, ότι στο τέταρτο προβολής, η τηλεθέαση για το «Καφέ της Χαράς», του και Άννας Χατζησοφιά, έπιασε 26,1% για το σύνολο του τηλεοπτικού κοινού, ενώ «σκαρφάλωσε» μέχρι το 27,8% για το δυναμικό κοινό.

ΑΝΤ1

Να υπενθυμίσουμε ότι το σήριαλ «Καφέ της Χαράς» έχει προγραμματιστεί να προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 9:45 μ.μ. από την τηλεόραση του , με τους τηλεθεατές να ανυπομονούν να μάθουν τι καινούριο επιφυλάσσει η ζωή στο γραφικό χωριό Κολοκοτρωνίτσι για τον Περίανδρο Πόπωτα (Χάρη Ρώμα), τη Χαρά Χάσκα (Ρένια Λουιζίδου), τον Φατσέα (Γεράσιμο Σκιαδαρέση) και τους υπόλοιπους κατοίκους του γραφικού τηλεοπτικού χωριού, που το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει.

Το φαίνεται πως η σειρά ετοιμάζεται να γίνει ξανά η αγαπημένη συνήθεια του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού. ,