Εννέα οι νεκροί από την συντριβή του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Εννέα οι νεκροί από την συντριβή του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ

Ενημερώθηκε: 27/01/20 - 01:52

Λίγο πριν από τη μία ώρα Ελλάδας η Αστυνομία έκανε ανακοινώσεις σχετικά με το δυστύχημα, στο οποίο σκοτώθηκε ο Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του. Στο ελικόπτερο, σύμφωνα με το σχέδιο πτήσης, επέβαιναν 9 άτομα (8 και ο πιλότος), ωστόσο, μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στοιχεία για τα ονόματα των ανθρώπων που επέβαιναν στη μοιραία πτήση. Για την Αστυνομία, όλοι όσοι βρίσκονταν στο ελικόπτερο θεωρούνται νεκροί, τη στιγμή που συνεχίζονται οι έρευνες.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες στο ελικόπτερο επέβαινε προπονητής του μπέιζμπολ που ήταν πολύ φίλος με τον Κόμπι Μπράιαντ.

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι Αρχές πριν από λίγο:

Στο μεταξύ εκατοντάδες φίλαθλοι συγκεντρώνονται έξω από το Staples Center και θα παραμείνουν εκεί για να θρηνήσουν τον Κόμπι Μπράιαντ...

pic.twitter.com/yuunIbG2Ms

I can’t even believe this is real... right now outside Staples. ?

26 Ιανουαρίου 2020

Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός αυτόπτη μάρτυρα

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα για τη στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Κόμπι Μπράιαντ, την κόρη του και άλλους επτά ανθρώπους.

Ο 62χρονος Jerry Kocharian στεκόταν έξω από την εκκλησία του Κάνιον πίνοντας καφέ. Τότε είδε ένα ελικόπτερο να πετά ασυνήθιστα χαμηλά. «Δεν ακουγόταν καλά και βρισκόταν πολύ χαμηλά. Το είδα να χάνει ύψος και στροβιλίζεται. Όμως ήταν δύσκολο να καταλάβω διότι είχε πυκνή ομίχλη», δήλωσε αρχικά ο 62χρονος άνδρας.

«Αμέσως μετά άκουσα μία έκρηξη και διέκρινα μία πύρινη μπάλα», συνέχισε τις δηλώσεις του ο Jerry Kocharian, προσθέτοντας: «Κανείς δεν θα μπορούσε να βγει ζωντανός από αυτό».

Το ελικόπτερο που μετέφερε τον βετεράνο σταρ του NBA και των Λέικερς συνετρίβη γύρω στις 10 το πρωί, κοντά στην δρόμο Las Virgenes.

Ένας ακόμη μάρτυρας, ο 61χρονος Scott Daehlin δήλωσε ότι είδε το ελικόπτερο να πετά πολύ χαμηλά και έγειρε αριστερά πριν πέσει στο έδαφος. «Αμέσως κάλεσε το 911», πρόσθεσε.

#Calabasas

pic.twitter.com/2DYAx2p3yx

Former NBA super star and 5-time NBA champion Kobe Bryant is reportedly among the five people confirmed dead, after the helicopter they were traveling crashed in , Los Angeles.

26 Ιανουαρίου 2020

#Update

#Malibu

#Calabasas

#LASD

pic.twitter.com/eixLhGhLyE

Downed aircraft is a helicopter. Flames extinguished. deputies at crash site looking for survivors, 4200 blk Las Virgenes Rd

26 Ιανουαρίου 2020