Κόμπι Μπράϊαντ: Ταυτοποιήθηκαν οι 8 από τους 9 επιβαίνοντες του μοιραίου ελικοπτέρου

 
Κόμπι Μπράϊαντ: Ταυτοποιήθηκαν οι 8 από τους 9 επιβαίνοντες του μοιραίου ελικοπτέρου

Ενημερώθηκε: 27/01/20 - 14:05

Ταυτοποιήθηκαν οι 8 από τους 9 επιβαίνοντες που έχασαν τη ζωή τους από το δυστύχημα που συγκλόνισε τον πλανήτη εχθές το βράδυ, όταν έγινε γνωστό, ότι το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράϊαντ συνετρίβη στην περιοχή Καλαμπάσας, στην Νότια Καλιφόρνια.

Πρόκειται για τον Κόμπι Μπράιαντ, την 13χρονη κόρη του Τζίτζι Μπράιαντ, τον προπονητή μπέιζμπολ, Τζον Αλτομπέλι, την σύζυγό του Κέρι, την κόρη του, Αλίσα Αλτομπέλι, την προπονήτρια της Τζίτζι, Κριστίνα Μάσιερ, την συμπαίκτρια της Τζίτζι, Πέιτον Τσέστερ και την μητέρα της Πέιτον, Σάρα Τσέστερ.

Το μόνο όνομα που δεν έχει επιβεβαιωθεί ως τώρα είναι του πιλότου της μοιραίας πτήσης.

Συμπληρώνονται σιγά σιγά τα κομμάτια του παζλ για το τι συνέβη με το μοιραίο ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο Κόμπι Μπράιαντ.

Από τα μέχρι στιγμής δεδομένα για την πτώση του ελικοπτέρου, που στοίχισε τη ζωή στον Κόμπι Μπράιαντ, στη 13χρονη και σε επτά ακόμη ανθρώπους, προκύπτει ότι οι συνθήκες στο σημείο του δυστυχήματος ήταν πολύ άσχημες. Σύμφωνα με το FlightRadar24, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας είχαν προειδοποιήσει τον πιλότο για τη χαμηλή ορατότητα λόγω ομίχλης και του είχαν δώσει οδηγίες να αλλάξει διαδρομή.

Το παραπάνω σενάριο επιβεβαιώθηκε από ένα ηχητικό ντοκουμέντο που αποκαλύπτει τους τελευταίους διαλόγους ανάμεσα στον πύργο ελέγχου και τον χειριστή του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε ο Κόμπι Μπράιαντ. Στο ηχητικό ντοκουμέντο εμφανίζεται ένας εκ των ελεγκτών να λέει στον χειριστή του ελικοπτέρου «πετάτε πολύ χαμηλά».

Υπενθυμίζεται ότι αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι είδαν το ελικόπτερο να χάνει ύψος και να στροβιλίζεται, δευτερόλεπτα προ της φονικής συντριβής.

Κόμπι Μπράιαντ: Οι τελευταίες επικοινωνίες με το ελικόπτερο

Οι τελευταίες συνομιλίες προτού χαθεί από τα ραντάρ το ελικόπτερο που μετέφερε τον Κόμπι Μπράιαντ, την κόρη του και επτά ακόμη ανθρώπους: