Ζώδια: Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 1/3/2020 έως 7/3/2020

 
Ζώδια: Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 1/3/2020 έως 7/3/2020

Ενημερώθηκε: 04/03/20 - 01:20

Zώδια: Η δεύτερη σκέψη θα είναι πιο σωστή, λέει η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά στις προβλέψεις της για την εβδομάδα από 1/3/2020 έως 7/3/2020. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με αρκετές αντιθέσεις και εσωστρεφείς συμπεριφορές. Στις 3/3, καλό είναι να αποφύγετε συναισθηματικές υποθέσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά, ενώ θα υπάρξει ένα ατυχές γεγονός που θα σας απογοητεύσει. Τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε ένα οικονομικό θέμα, με προσωπικές και συναισθηματικές προεκτάσεις. Το παρασκήνιο σας έχει κουράσει αρκετά και είναι καιρός να αντιδράσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας ξεκινά αρκετά έντονα και ίσως να δοκιμαστείτε σε προσωπικό επίπεδο. Είναι καιρός να κάνετε μία εσωτερική ενδοσκόπηση και να βρείτε τους λόγους που νιώθετε [αστάθεια] στην προσωπική σας ζωή. Η Αφροδίτη θα σας επισκεφτεί στις 5/3, οπότε και θα ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή, βάζοντας την διαφορετικότητα και την επανάσταση σε αυτή. Μην κλείσετε την πόρτα σε καταστάσεις που ζείτε για πρώτη φορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας των αντιθέσεων και έτσι θα ξεκινήσει. Πολλά θέματα θα έχουν μία ανατρεπτική πορεία, λόγο του ανάδρομου Ερμή, που θα συνεχίσει να σας ταλαιπωρεί σε θέματα που αφορούν νομικές υποθέσεις, πνευματικές εργασίες και ταξίδια. Είστε σε μία περίοδο όπου θα πρέπει να δώσετε προβάδισμα σε θέματα υγείας και εργασίας. Η Αφροδίτη στις 5/3, θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, ενεργοποιώντας το παρασκήνιο στην προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης, θα έχει ποικιλία σε γεγονότα. Θα ξεκινήσετε λοιπόν με κάποιες μικρές μετακινήσεις, που θα σας ανανεώσουν και πολύ πιθανόν να είχαν προγραμματιστεί από τις αρχές του περασμένου μήνα. Από την άλλη θα πρέπει να αποφύγετε πρόσωπα που σας δημιουργούν τύψεις για τις αποφάσεις που έχετε πάρει στην προσωπική σας ζωή. Μην αφήσετε τους άλλους να γίνουν χειριστικοί, για να πετύχουν προσωπικούς τους στόχους.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας αυτός θα ξεκινήσει με πολλές υποχρεώσεις που σταδιακά θα αυξάνονται. Από τις 4/3 έως 10/3, θα εμφανιστούν κάποια πρόσωπα από το παρελθόν, που θα κλείσετε μαζί τους κάποιες εκκρεμότητες, συναισθηματικές ή νομικές. Ήρθε η στιγμή να απαλλαγείτε από καταστάσεις που δεν ταιριάζουν στην εξέλιξή σας. Από τις 5/3, η κοινωνικότητα σας, αρχίζει σταδιακά να αυξάνεται και θα σας απασχολήσει η καριέρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, θα είναι μία έντονη περίοδος σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Πολύ πιθανόν να πρέπει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε αυτόν τον τομέα, γιατί σίγουρα έχετε κακή κρίση, λόγο του ανάδρομου Ερμή και κάνετε λάθη που σας στοιχίζουν την ηρεμία σας. Η Αφροδίτη από τις 5/3, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, βάζοντας μία θετικότατη πινελιά στην καθημερινότητα σας.

ΖΥΓΟΣ

Είστε σε μία περίοδο, όπου τα οικογενειακά θέματα σας απασχολούν πολύ έντονα. Ιδίως τις πρώτες μέρες του μήνα, θα υπάρξουν απογοητεύσεις, που θα προέλθουν από πρόσωπα που είχατε εμπιστευτεί κατά το παρελθόν. Μην αφήσετε το κακό κλίμα μέσα στην οικογένεια, να επηρεάσει και άλλους σημαντικούς τομείς, κάτι που θα πρέπει να αποφύγετε. Επίσης, ένα οικονομικό ζήτημα, θα είναι το θέμα των ημερών και καλό είναι να αποφύγετε κάθε παράτολμη κίνηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, αναγνωρίστε τους εχθρούς σας, από τους ανθρώπους που είναι ουσιαστικά δίπλα σας και σας βοηθούν. Η κακή επικοινωνία τις πρώτες μέρες του μήνα, θα σας ταλαιπωρήσουν υπερβολικά, βάζοντας στην καθημερινότητα σας, προβληματισμούς και ερωτηματικά που θα σας ακολουθήσουν ένα αρκετά μεγάλο μέρος του μήνα. Από τις 5/3, η Αφροδίτη περνά απέναντι από το δικό σας ζώδιο, οπότε και η προσωπική σας ζωή γίνεται πιο ενεργή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, ιδίως του τρίτου δεκαημέρου, η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, θα είναι αρκετά πολυέξοδη και επικίνδυνη για την συναισθηματική σας ζωή. Φροντίστε να μην ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματα σας, αλλά και αποφύγετε πρόσωπα που σας παρασύρουν σε αναίτια έξοδα. Από τις 5/3 θα ενεργοποιηθούν επαγγελματικά θέματα, αλλά επίσης θα σας απασχολήσουν ζητήματα υγείας και διατροφής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές οι μέρες θα είναι αρκετά πιεστικές και θα κουράσουν τις αντοχές σας. Οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν και ίσως να αποχωρίσει από την ζωή σας ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, που δεν το είχατε δικαιώσει κατά το παρελθόν. Έτσι θα νιώσετε ότι πρέπει να πληρώσετε για κάποια [λάθη] σας, που ενώ τα βλέπατε, επιμένετε να τα επαναλαμβάνετε. Από τις 5/3, η Αφροδίτη προχωρά στο ζώδιο του Ταύρου και ευνοεί εσάς των πρώτων ημερών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης ξεκινά με θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σας και πρόσωπα που πλαισιώνουν το περιβάλλον σας. Ίσως να πρέπει να γίνετε πιο ξεκάθαροι με καταστάσεις και γεγονότα που σας ενώνουν με το παρελθόν, βάζοντας τελεία και παύλα σε ότι έχει ολοκληρωθεί. Για σας που έχετε αποφασίσει να αλλάξετε κατοικία, από τις 5/3 και μετά θα έχετε αρκετές ευκαιρίες, να βρεθείτε στον καταλληλότερο χώρο που θα σας εκφράζει.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους ευαίσθητους Ιχθύς, ο μήνας αυτός ξεκινά με καθυστερήσεις, που ευτυχώς δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσουν αρκετά, κυρίως την Τετάρτη, όπου και θα πρέπει να αποφύγετε κάθε περιττό έξοδο, επιχειρηματική συμφωνία και σημαντικές αγορές. Επίσης καλό είναι να αποφύγετε συζητήσεις και αποφάσεις, που αφορούν την προσωπική σας ζωή, γιατί θα απογοητευτείτε από τις εξελίξεις.