MasterChef spoiler: Ποιοι είναι υποψήφιοι για αποχώρηση σήμερα (17/03) – Ποιος θα αποχωρήσει;

 
MasterChef spoiler: Ποιοι είναι υποψήφιοι για αποχώρηση σήμερα (17/03) – Ποιος θα αποχωρήσει;

Ενημερώθηκε: 17/03/20 - 11:19

MasterChef spoiler: Κορυφώνεται σήμερα (17/03) η αγωνία για την εξέλιξη στον διαγωνισμό μαγειρικής.

MasterChef

Το βράδυ της Δευτέρας παρακολουθήσαμε την δοκιμασία της δημιουργικότητας η οποία είχε τραγικά αποτελέσματα. Προηγουμένως οι παίκτες είχαν διαγωνιστεί για το Mystery box στο οποίο νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης. Εκτός από το πλεονέκτημα που είχε να μαγειρέψει σε περισσότερο χρόνο από τους υπόλοιπους του δόθηκε η δυνατότητα να χαρίσει το ίδιο αβαντάζ σε έναν ακόμη επιλέγοντας φυσικά τη Μαρία με την οποία έχουν σχέση. Εν συνεχεία οι παίκτες μαγείρεψαν με βασικό συστατικό τον ανανά. Οι κριτές δοκιμάζοντας τα πιάτα είχαν μόνο αρνητικά σχόλια ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης έφτασε στο σημείο να πει στον Ηρακλή ότι το πιάτο του είναι μέσα στα τέσσερα χειρότερα που έχει δοκιμάσει στα τέσσερα χρόνια που είναι στην κριτική επιτροπή του .

Επίσης η Μαριάννα δεν κατάφερε να πάει πιάτο στους κριτές αφού πέταξε στον κάδο την δημιουργία της, ενώ και ο Δημοσθένης είχε μια κακή προσπάθεια.

MasterChef 

Για πάμε να δούμε λοιπόν τι θα γίνει σήμερα σύμφωνα με διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Σίγουρη προτεινόμενη για αποχώρηση είναι η Μαριάννα που δεν πήγε πιάτο στους κριτές. Ένας ακόμη υποψήφιος θα είναι ο Ηρακλής με την αποτυχημένη προσπάθεια, ενώ για την τρίτη θέση είναι πολλοί υποψήφιοι, ανάμεσά τους ο Δημοσθένης, η Μαρία, αλλά και ο Ηλίας. Κρατήστε ανοιχτό ως ενδεχόμενο οι υποψήφιοι για αποχώρηση από το να μην είναι τρεις αλλά περισσότεροι.

Σε ό,τι αφορά τα καλύτερα πιάτα που θα δώσουν την ασυλία, αλλά και την αρχηγία στην επόμενη ομαδική δοκιμασία σύμφωνα με τις διαρροές (spoiler) θα είναι ένα εκ των Ιωάννη και Σταυρή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι διαρροές (spoiler) δεν προέρχονται από κάποιες καλά πληροφορημένες πηγές, αλλά από πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μην επιβεβαιωθούν.

View this post on Instagram

Απόψε, θα μάθουμε τα αποτελέσματα για τον νικητή του Τεστ Δημιουργικότητας αλλά και ποιοι θα βρεθούν προτεινόμενοι προς αποχώρηση! #MasterChefGR ⠀ @starchanneltv #StarChannelTv

MasterChef GR

A post shared by (@masterchefgr) on