MasterChef spoiler: Ποιος θα κερδίσει σήμερα (25/03) το Mystery Box

 
MasterChef spoiler: Ποιος θα κερδίσει σήμερα (25/03) το Mystery Box

Ενημερώθηκε: 25/03/20 - 11:17

MasterChef spoiler: Χαμός θα γίνει σήμερα στο reality μαγειρικής του STAR.

Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την δοκιμασία της αποχώρησης μεταξύ του Δημοσθένη, του Σταύρου και του Ηρακλή. Η καλύτερη προσπάθεια ήταν αυτή του Ηρακλή ο οποίος γύρισε πρώτος σπίτι του MasterChef και η χειρότερη του Δημοσθένη κάτι που τον ανάγκασε να αφήσει την ποδιά του και να επιστρέψει στο σπίτι.

Στο σπίτι τα πράγματα δεν ήταν καλά αφού Σταύρος, Σταυρής και Τζον ήταν απαρηγόρητοι εξαιτίας της αποχώρησης του φίλου τους, ενώ σημειώθηκε και ένταση με πρωταγωνιστή για ακόμη μια φορά τον Γιώργο. Πιο συγκεκριμένα ο Σταύρος όταν έφτασε στο σπίτι και περιέγραφε το όσα συνέβησαν στην δοκιμασία της αποχώρησης τον κατηγόρησε για ανάρμοστη συμπεριφορά από τον εξώστη.

Σήμερα το βράδυ στο MasterChef θα δούμε την δοκιμασία του Mystery box με τους παίκτες να σηκώνουν τα κουτιά τους και να βλέπουν το υλικό έκπληξη. Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ σήμερα θα σημειωθεί ένταση αφού ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μιλάει σε παίκτη τόσο αυστηρά, όσο ποτέ για την συμπεριφορά του και ξεκαθαρίζει τα πράγματα σχετικά με το ποιος αποφασίζει την συνέχεια του παιχνιδιού.

Ποιος θα κερδίσει λοιπόν το σημερινό Mystery Box; Ακόμα διαρροές (spoiler) δεν υπάρχουν. Μείνετε συντονισμένοι γιατί αν προκύψουν διαρροές (spoiler) θα σας τις μεταφέρουμε άμεσα.

View this post on Instagram

Οι 13 παίκτες που παραμένουν, θα έρθουν απόψε αντιμέτωποι με ένα Mystery Box… σπαζοκεφαλιά! Στις 21:00, στο @starchanneltv. #StarChannelTv #MasterChefGR

MasterChef GR

A post shared by (@masterchefgr) on