ΕΛΙΦ (6/4): Ανατροπή! Ο Ερκούτ αποκαλύπτει ότι η φωτιά στο κτήμα ήταν σχέδιο της Αρζού 

 
ΕΛΙΦ (6/4): Ανατροπή! Ο Ερκούτ αποκαλύπτει ότι η φωτιά στο κτήμα ήταν σχέδιο της Αρζού 

Ενημερώθηκε: 03/04/20 - 19:39

ΕΛΙΦ (6/4): Η αποκάλυψη ότι η φωτιά στο κτήμα ήταν αποτέλεσμα σχεδίου της Αρζού, προκαλεί ανατροπές και αλλάζει τα δεδομένα. Την αποκάλυψη έκανε ο Ερκούτ στον Μουράτ, ο οποίος είναι θυμωμένος με τον Ερκούτ, επειδή τον θεώρησε υπεύθυνο για τη φωτιά στο κτήμα.

STAR

Αναλυτικά, στο επόμενο συνταρακτικό επεισόδιο, της Δευτέρας 6 Απριλίου, της δραματικής σειράς του , θα δούμε:

Ο Ερκούτ μιλάει στον Βεϊσέλ για τον Μουράτ και θέλει να ξέρει πως ο Μουράτ τα έμαθε όλα για την Αρζού, τη φωτιά και τη δική του συμμετοχή σε όλα αυτά. Ο Μουράτ συναντάει τον Ουμίτ και του λέει πως το έγγραφο, που ψάχνει, δεν υπάρχει πια. Ο Ουμίτ χαίρεται με τα νέα αλλά δεν δίνει στον Μουράτ τα υπόλοιπα χρήματα της συμφωνίας τους. Ο Μουράτ εξακολουθεί να χρωστάει τα χρήματα στον Λατίφ και διαμαρτύρεται και ο Ουμίτ του λέει πως θα έπαιρνε τα χρήματα εάν του έφερνε το έγγραφο. Χωρίς έγγραφο, δεν υπάρχουν άλλα λεφτά, αυτή ήταν η συμφωνία τους.

Ο Μουράτ γίνεται έξαλλος αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι. Ο Τζεβαχίρ ταλαιπωρεί τη Μελέκ στη δουλειά και η Μπαχριγιέ παρακολουθεί τη σκηνή. Ο Γιουσούφ βρίσκει ένα νέο σπίτι για την οικογένεια Εμίρογλου αλλά δεν ξέρει αν η Μελέκ θα συμφωνήσει να μετακομίσουν.

Η Αρζού ζητάει τη βοήθεια του Ουμίτ αλλά εκείνος αυτή τη φορά αρνείται καθώς έχει κουραστεί από τις εμμονές της Αρζού. Η Αρζού ξαφνιάζεται όταν το ακούει αυτό. Είναι η πρώτη φορά, που ο Ουμίτ αρνείται να κάνει κάτι για εκείνη.

Οι άντρες του Λατίφ πιάνουν τον Μουράτ. Με δεμένα τα μάτια, ο Μουράτ ικετεύει για τη ζωή του. Ο Λατίφ είναι έξαλλος με τον Μουράτ και ο Μουράτ μαθαίνει πως η Αϊλά είναι έγκυος. Ο Λατίφ απειλεί να κόψει με ένα μαχαίρι τη γλώσσα του Μουράτ και εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Ερκούτ και τον σώζει λέγοντας στον Λατίφ, πως εκείνος θα τα κανονίσει όλα σωστά. Ο Λατίφ και ο Ερκούτ γνωρίζονται από παλιά και σέβεται ο ένας τον άλλο.

Η Μπαχριγιέ λέει στη Μελέκ πως ο άντρας της αποφυλακίστηκε και θέλει να πουλήσει το σπίτι, που τους νοίκιασε εκείνη. Η Μελέκ γίνεται έξαλλη γιατί πίστευε ότι η Μπαχριγιέ ήταν η μοναδική ιδιοκτήτρια του σπιτιού. Η Μπαχριγιέ της λέει πως αν νοιάζεται για την οικογένειά της δεν θα μπλέξει με τον άντρα της γιατί είναι ένας πολύ επικίνδυνος άνθρωπος.

Ο Ερκούτ σώζει τη ζωή του Μουράτ υπό έναν όρο. Ο Ερκούτ θα πληρώσει το χρέος του στον Λατίφ και ο Μουράτ θα παντρευτεί την Αϊλά. Ο Μουράτ γίνεται έξαλλος και λέει πως καλύτερα να πεθάνει παρά να προχωρήσει σε αυτό τον γάμο.

Ο Γιουσούφ λέει στη Μελέκ πως νοίκιασε ένα νέο σπίτι για εκείνη και την οικογένειά της επειδή δεν μπορεί να βλέπει την Ελίφ άρρωστη. Η Μελέκ αρνείται την πρότασή του και του λέει πως θα βρει μόνη της μια λύση. Ο Σελίμ πιστεύει πως η Μπαχριγιέ δεν λέει την αλήθεια και θέλει να πάρει και τη γνώμη του Γιουσούφ για το θέμα. Ο Σελίμ θεωρεί πως η Μπαχριγιέ δεν έχει δικαίωμα να τους διώξει από τη στιγμή, που έχουν υπογράψει και συμβόλαιο…