MasterChef spoiler: Ποιοι παίκτες επιστρέφουν σήμερα (21/04) στο reality

 
MasterChef spoiler: Ποιοι παίκτες επιστρέφουν σήμερα (21/04) στο reality

Ενημερώθηκε: 21/04/20 - 14:57

MasterChef spoiler: Σήμερα το βράδυ στον διαγωνισμό μαγειρικής θα γίνει η μεγάλη ανατροπή.

Το βράδυ της Δευτέρας παρακολουθήσαμε ένα επεισόδιο στο οποίο έγινε ένας πραγματικός χαμός. Η ψηφοφορία ανέδειξε υποψήφιους για αποχώρηση τον Γιώργο και την Ντέμη, ενώ ανάμεσα στους δυο παίκτες ειπώθηκαν και βαριές κουβέντες. Η μεγάλη ανατροπή ήρθε από τη Μαρία η οποία έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας σώζοντας την Ντέμη, ενώ έβαλε στη θέση του υποψήφιου τον Κώστα.

MasterChef

Οι δυο φίλοι μέσα στο σπίτι προσπάθησαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του Πάνου και της Σπυριδούλας από το προηγούμενο . Η καλύτερη προσπάθεια ήταν αυτή του Κώστα με τον Γιώργο να αφήνει την ποδιά του και να αποχωρεί από τον διαγωνισμό έστω και προσωρινά…

MasterChef

Σήμερα λοιπόν θα γίνει χαμός. Οι διαγωνιζόμενοι θα μπουν στην κουζίνα αλλά τα κουτιά του Mystery Box είναι άδεια, ενώ θα τους ανακοινωθεί από τους κριτές ότι δεν θα μαγειρέψουν και θα ανέβουν στον εξώστη. Εκείνη τη στιγμή θα εισβάλουν στον χώρο όλοι οι παίκτες του που έχουν αποχωρίσει και οι οποίοι θα μαγειρέψουν διεκδικώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Βλέποντας το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο οι περισσότερες προσπάθειες δεν φαίνονται ιδιαίτερα επιτυχημένες. Μάλιστα Μαρία και Κατερίνα φαίνεται να δυσανασχετούν με αυτή την εξέλιξη λέγοντας στην κάμερα ότι δεν θα ήθελαν να επιστρέψει κάποιος απ’ όσους έχουν αποχωρήσει.

Πάμε τώρα στα σημαντικά. Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν οι τρεις παίκτες που θα πάρουν την δεύτερη ευκαιρία και θα επιστρέψουν στο παιχνίδι είναι οι Γιώργος, Μαρλέν και Μαριάννα. Μάλιστα οι διαρροές (spoiler) αναφέρουν ότι ο Γιώργος όχι μόνο θα μπει στο παιχνίδι, αλλά θα φτάσει μέχρι την τελική εξάδα. Να τονίσουμε ότι οι διαρροές (spoiler) προέρχονται από πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μην επιβεβαιωθούν.

View this post on Instagram

Εκτός από ένα Mystery Box, τους 9 καλύτερους του #MasterChefGR θα περιμένει και μία τεράστια έκπληξη! Ραντεβού απόψε στις 21:00, στο @starchanneltv. #StarChannelTv #MasterChefGR

MasterChef GR

A post shared by (@masterchefgr) on