Πήρε θέση για Καλάθη και Σλούκα ο μάνατζέρ τους

 
Πήρε θέση για Καλάθη και Σλούκα ο μάνατζέρ τους

Ενημερώθηκε: 22/05/20 - 17:40

Ανυπόμονοι να επιστρέψουν στα παρκέ και όχι για το μέλλον τους είναι οι Νικ Καλάθης και Κώστας Σλούκας, σύμφωνα με τον Πάνο Καπάζογλου.

Ο μάνατζερ των γκαρντ των Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και Φενέρμπαχτσε τόνισε πως οι δύο Έλληνες διεθνείς έχουν συμβόλαιο με τις ομάδες τους και πως δεν ασχολούνται με φήμες και σενάρια.

Ήδη, τα ονόματα και των δύο παικτών έχουν ακουστεί για διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες, συμπεριλαμβανομένου και του Ολυμπιακού.

«Κανονικά αυτές τις ημέρες θα περιμέναμε με ενθουσιασμό το Final 4 της Ευρωλίγκας. Αντίθετα, έχουμε να αντιμετωπίσουμε φήμες και σενάρια. Οι Νικ Καλάθης και Κώστας Σλούκας έχουν συμβόλαια για την επόμενη σεζόν με τον Παναθηναϊκό και τη Φενέρμπαχτσε αντίστοιχα και περιμένουν να τελειώσει η κρίση και να επιστρέψουν στο γήπεδο», ανέφερε στο «τιτίβισμά» του ο μάνατζερ των δύο παικτών.

Το tweet του κ. Καπάζογλου:

@EuroLeague

@Nick_Calathes15

@kos_slou

@paobcgr

@FBBasketbol

Right now we would be having rush and excitement for the tip off of Final 4.Instead we have to handle rumors and scenarios. and have contracts for next season with and and wait for the crisis to end and get back to gym

May 22, 2020