Παναθηναϊκός: Θέλει τρεις νεαρούς της Ρεάλ Μαδρίτης

 
Παναθηναϊκός: Θέλει τρεις νεαρούς της Ρεάλ Μαδρίτης

Ενημερώθηκε: 04/06/20 - 19:37

Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντάνι Πογιάτος είναι δεδομένο ότι θα στηριχθεί σε νεαρά παιδιά με τα οποία θα στελεχώσει την ομάδα του, συνεχίζοντας επί της ουσίας το έργο του Γιώργου Δώνη.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η σύνδεση του με τη δεν αποκλείεται να επωφελήσει τον Παναθηναϊκό, αφού θεωρείται σίγουρο ότι θα χτυπήσει την πόρτα της «βασίλισσας» για την απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών της με τη μορφή δανεισμού.

Ωστόσο, όπως γράφει το «Sportime», ο Πογιάτος έχει στην ατζέντα και τρεις ποδοσφαιριστές που δεν θα χρειαστεί την άδεια της Ρεάλ για να τους πείσει να έρθουν στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για τον Μιγκέλ Μπαέθα Πέρεθ που αγωνίστηκε στη Ρεάλ Β΄ και έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Πογιάτος.

Δεύτερος στη λίστα είναι ο Φραν Γκαρσία που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και είναι η πιο δύσκολη από όλες τις περιπτώσεις. Τρίτος είναι ο ομογενής Κριστιάν Βασιλάκης που αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ.

Οι δύο πρώτοι είναι γεννημένοι το 2000 και ο τρίτος το 2001, μένουν ελεύθεροι από τη Ρεάλ Μαδρίτης όλοι τους και βρίσκονται στη λίστα των Πογιάτος και Ρόκα.