Ξάνθη: 80 εκπαιδευτικοί σε καραντίνα

 
Ξάνθη: 80 εκπαιδευτικοί σε καραντίνα

Ενημερώθηκε: 10/06/20 - 17:43

Έντονη ανησυχία επικρατεί στην Ξάνθη αφού εκπαιδευτικός που διδάσκει σε τέσσερα δημοτικά σχολεία βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Πρόκειται για ένα 46χρονο καθηγητής Αγγλικών από τον Εχίνο ο οποίος διδάσκει στο 10ο και 17ο δημοτικό σχολείο Ξάνθης, όπως και στα 15ο και 20ο δημοτικά σχολεία του Δροσερού.

Το σαββατοκύριακο που πέρασε ο 46χρονος ανέβασε πυρετό και έκανε τεστ σε ιδιωτικό θεραπευτήριο το οποίο βγήκε θετικό. Χθες δεν πήγε στα μαθήματα ενώ ενημέρωσε για την εξέλιξη τους συναδέρφους. Άμεσα τα σχολεία έκλεισαν ενώ μπήκαν σε καραντίνα 80 εκπαιδευτικοί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ο καθηγητής είναι σε καραντίνα στο σπίτι του με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία. Μάλιστα έχουν ιχνηλατηθεί όλες οι επαφές από το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχή της εβδομάδας είναι κλειστό το μειονοτικό δημοτικό σχολείο στην Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου, καθώς ένας δάσκαλος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Στον δήμο Τοπείρου έχουν εντοπιστεί 5 κρούσματα και έχουν ιχνηλατηθεί οι επαφές τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ