Έρρικα Πρεζεράκου: Το μήνυμα για το ατύχημα μέσα από το νοσοκομείο

 
Έρρικα Πρεζεράκου: Το μήνυμα για το ατύχημα μέσα από το νοσοκομείο

Ενημερώθηκε: 10/08/20 - 12:13

Δύσκολές ώρες περνάει τις τελευταίες μέρες η Έρρικα Πρεζεράκου, λόγω του τραυματισμού της στη θάλασσα από φουσκωτό σκάφος ανοιχτά της Κύθνου.

Η Έρρικα Πρεζεράκου τραυματίστηκε σοβαρά στα δάχτυλα του δεξιού της χεριού από την προπέλα του ταχύπλοου και σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν προσπάθειες συγκόλλησης τους.

Η Έρρικα Πρεζεράκου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε κατάσταση σοκ, αφού πρώτα της παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες στο περιφερειακό ιατρείο Κύθνου.

Έτσι, σύμφωνα με κάποιες τελευταίες πληροφορίες η Έρρικα Πρεζεράκου υποβλήθηκε σε ένα χειρουργείο και τώρα αναρρώνει.

Μάλιστα, σήμερα μάθαμε από την εκπομπή «Καλοκαίρι#ΝΟΤ» και την Ελένη Χατζίδου, ότι η αθλήτρια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ!

Η Ελένη Χατζίδου είπε χαρακτηριστικά: «Μιλήσαμε με την Έρρικα, πήραμε τηλέφωνο χθες το μεσημέρι. Το πρώτο πράγμα με το που σήκωσε το τηλέφωνο και της λέω “περαστικά. Πονάς αγάπη μου;”, μου λέει “Πάρα πολύ Ελενάκι, είμαι σε κατάσταση σοκ, δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Θα μπορούσα να έχω χάσει το κεφάλι μου, να με έχει κόψει η προπέλα και να μην ζω αυτή τη στιγμή”. Μου είπε ότι έχασε το μικρό της δαχτυλάκι, όπως είπε και στην Σάσα Σταμάτη. Προσευχηθείτε μου λέει για τον παράμεσο, είχε αιματοκρίτη 19, έχασε πολύ αίμα αν και ανταποκρίθηκαν πολύ άμεσα, ελικόπτερο…»

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω απόσπασμα.