Champions League: Μπαρτσελόνα-Μπάγερν για μια θέση στους "4"

 
Champions League: Μπαρτσελόνα-Μπάγερν για μια θέση στους "4"

Ενημερώθηκε: 14/08/20 - 12:54

Το παιχνίδι είναι ένα, θα γίνει στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας, και το εισιτήριο για τα ημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης θα το πάρει μία από τις δύο. Ποιά θα είναι;

Καταλανοί

Βαυαρούς

Οι που έχασαν τον τίτλο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν ισχυροί, με τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες, να καλούνται να σκοράρουν απέναντι στους , βάζοντας... δύσκολα στη γερμανική «μηχανή» του Χάνσι Φλικ.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι διανύει μία από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του και θα ηγηθεί της «γραμμής κρούσης», ωστόσο η ομάδα του Μονάχου, έχει αποδείξει κατ΄ επανάληψη ότι είναι ένα σύνολο δυσκολοκατάβλητο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το δεδομένο ότι η πρόκριση κρίνεται μέσα από ένα ματς, θα διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο, όπως φυσικά και στις υπόλοιπες τρεις αναμετρήσεις.

Οι Καταλανοί έχουν νικήσει μόλις δύο από τους 10 αγώνες με αντίπαλο την Μπάγερν και ο Ματέους... προειδοποιεί τους παίκτες του Χάνσι Φλικ: «Ωστόσο, σε έναν μονό αγώνα, όλα μπορεί να συμβούν. Κάνεις κάτι λάθος και είσαι εκτός συνέχειας».