Πέραμα: Σύλληψη δολοφόνου 81χρονου - Τον έκλεψε και έβαλε φωτιά στο σπίτι

 
Πέραμα: Σύλληψη δολοφόνου 81χρονου - Τον έκλεψε και έβαλε φωτιά στο σπίτι

Ενημερώθηκε: 23/09/20 - 17:02

Εξελίξεις προέκυψαν για τη δολοφονία άνδρα 81 ετών στις 24 Αυγούστου 2020, στο Πέραμα.

Ο άτυχος 81χρονος είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις του, το μεσημέρι, κατά την κατάσβεση φωτιάς που είχε ξεσπάσει στη μονοκατοικία όπου διέμενε μόνος του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το θύμα έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία από τέμνον και νύσσον όργανο. Έπειτα από λεπτομερής και ενδελεχή έρευνα της Ασφάλειας, εξακριβώθηκε ότι ο δράστης είναι 35χρονος Έλληνας, γνωστός του θύματος. Οι αρχές πρχώρησαν στη σύλληψή του, έπειτα από την έκδοση σχετικού εντάλματος. Ο 35χρονος δράστης ανήκε στο περιβάλλον του 81χρονου και έτσι γνώριζε πληροφορίες για την καθημερινότητά του, αλλά και την περιουσία του.

Ο δράστης είχε εισέλθει στην οικία του 81χρονου με σκοπό την κλοπή, γνωρίζοντας ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού απουσιάζει. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είχε παρακολουθήσει τον ηλικιωμένο να βγαίνει από τη μονοκατοικία. Κατά τη διάρκεια της ληστείας, το θύμα επέστρεψε και τότε ο δράστης τον τραυμάτισε με μαχαίρι.

Στη συνέχεια, αφού αφαίρεσε την τραπεζική κάρτα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του θύματος, έβαλε φωτιά στο σπίτι, με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ