Δημοπράτηση αδειών: Δηλώσεις εκπροσώπων

 
Δημοπράτηση αδειών: Δηλώσεις εκπροσώπων

Ενημερώθηκε: 30/08/16 - 11:28

Κάποιοι από τους εκπροσώπους των επενδυτικών σχημάτων και των καναλιών που διεκδικούν τηλεοπτική άδεια έκαναν δηλώσεις εισερχόμενοι στη Γενική Γρταμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, όπου θα γίνει γίνει η δημοπράτηση:

Κώστας Κιμπουρόπουλος (SKAI): Ήρθαμε να πληρώσουμε λύτρα, είμαστε όμηροι

«Πάμε να πληρώσουμε λύτρα για να συνεχίσουν τα κανάλια να λειτουργούν όπως πρέπει σε μία σύγχρονη δημοκρατία. Αυτά τα λύτρα πάμε να διαπραγματευτούμε σήμερα», δήλωσε προσερχόμενος στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης ο διευθύνων σύμβουλος του ΣΚΑΙ Κώστας Κιμπουρόπουλος. Τόνισε δε ότι δεν αισθάνεται ταπεινωμένος γιατί έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί για μία ακόμη φορά τη συντεταγμένη λειτουργία των μέσων ενημέρωσης, την αρχή της πολυφωνίας στην ενημέρωση, τις θέσεις εργασίας που αφορούν το μέλλον ανθρώπων και οικογενειών.
Έκανε δε λόγο για μπούλινγκ της κυβέρνησης κατά των μέσων ενημέρωσης και για «ντελίριο προεξόφλησης αποτελεσμάτων» στον διαγωνισμό από κυβερνητικά στελέχη όπως η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Ιβάν Σαββίδης

«Δύσκολο να σχολιάσουμε κάτι που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Δεν είναι απολύτως κατανοητό αυτό το σενάριο. Η αίσθηση είναι ότι υπάρχουν κρυφά πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν με άλλον τρόπο, να ήταν μια ανοιχτή διαδικασία και να τελείωνε με όποιον δώσει περισσότερα. Εμείς δεχόμαστε τους όρους της κυβέρνησης και προχωράμε», δήλωσε ο κ. Σαββίδης.

 Δημήτρης Φουρλεμάδης (ALPHA)

Σε δήλωση που έκανε στην κάμερα είπε ότι δεν θα έπρεπε να γίνει δεκτή η εγγυητική του κ. Καλογρίτσα και συνέχισε: «Είμαι αισιόδοξος, αλλά η διαδικασία είναι πρωτόγνωρη και ταπεινωτική γιατί οι συνθήκες δεν είναι καλές»

ΕΔΩ

Ολα τα σχετικά θέματα με τη δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών