Ξάνθη: Ένοχος ο ιδιοκτήτης μανάβικου για βιασμό και εμπρησμό 34χρονης

 
Ξάνθη: Ένοχος ο ιδιοκτήτης μανάβικου για βιασμό και εμπρησμό 34χρονης

Ενημερώθηκε: 06/10/20 - 17:15

Ένοχος κρίθηκε ο αποκαλούμενος ως "Δράκος της Ξάνθης" από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θράκης, στην κατ’ αναίρεση δίκη που πραγματοποιήθηκε.

"Παρατηρητής της Ξάνθης"

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης και 18 ετών για τα εγκλήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και του εμπρησμού, όπως μεταδίδει ο .

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος και καταδικασθέντας, που διατηρούσε μανάβικο στην Ξάνθη, τα ξημερώματα της 27ης Δεκεμβρίου 2012, ακολούθησε την κοπέλα που επέστρεφε από διασκέδαση στο σπίτι όπου διέμεναν οι γονείς της και τη στιγμή που έψαχνε τα κλειδιά στην τσάντα της τής επιτέθηκε, τη βίασε, την κακοποίησε και την έκαψε ζωντανή.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα κατέληγε στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για ένα απίστευτης αγριότητας έγκλημα, καθώς μεταξύ όσων διαπίστωσε ο ιατροδικαστής ήταν ότι η 34χρονη έφερε δύο τομές στα γεννητικά της όργανα, που δεν έγιναν με μαχαίρι, αλλά με άλλο αιχμηρό αντικείμενο.

Προτού το θύμα αφήσει την τελευταία της πνοή από τις πολλαπλές βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ο δολοφόνος την περιέλουσε με βενζίνη που έκλεψε από διπλανό σταθμευμένο μηχανάκι και της έβαλε φωτιά.

Το παρόν κατά τη διάρκεια της δίκης έδωσαν και συλλογικότητες κατά της έμφυλης βίας, που ανήρτησαν πανό έξω από τον χώρο των δικαστηρίων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ