Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 9/11/2020 έως 15/11/2020

 
Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 9/11/2020 έως 15/11/2020

Ενημερώθηκε: 08/11/20 - 02:54

Zώδια: Τα νέα ξεκινήματα θα έχουν δυνατές βάσεις, αναφέρει η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά στις προβλέψεις της για την εβδομάδα από 9/11/2020 έως 15/11/2020. Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη για το κάθε ζώδιο:

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, οι μέρες αυτές θα λειτουργήσουν περισσότερο εσωτερικά. Έτσι θα αρχίσετε να κατανοείτε τις σχέσεις σας με τους άλλους, να ξεκαθαρίζετε μέσα σας ότι σας μπλοκάρει και να βάλετε και πάλι την χαρά στην ζωή σας. Την Κυριακή η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, δημιουργεί δυνατούς κραδασμούς, ώστε να ενεργήσετε με δυναμισμό σε επαγγελματικά και συναισθηματικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, είναι ακόμη μία ένδειξη, ότι η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει αρκετά και ουσιαστικά. Αν και η Αφροδίτη, πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, δεν σας βοηθά αρκετά αυτή την περίοδο, εσείς νιώθετε δυνατοί στο να πάρετε τις αποφάσεις, που δεν πρέπει να τις καθυστερήσετε περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας η καθημερινότητα, θα έχει πολλές εξελίξεις και θα τακτοποιηθούν κάποιες επαγγελματικές σας υποθέσεις. Θα βάλετε επίσης σε σειρά θέματα υγείας και κάποιων κακών συνηθειών που έχουν χαλάσει την γενική σας εικόνα. Η ορθή πορεία πλέον του Ερμή, γίνεται περισσότερο αισθητή και θα αρχίσετε να κλείνετε μία- μία τις εκκρεμότητες που υπήρχαν από τον περασμένο μήνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, οι μέρες αυτές θα είναι αρκετά πιο εύκολες, εφόσον θα νιώσετε συναισθηματική πληρότητα με τις αποφάσεις σας. Κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις που έχουν την προσωπική σας σφραγίδα, θα αποδώσουν τώρα τους καρπούς των προσπαθειών σας. Η Νέα Σελήνη είναι δείκτης μιας νέας συναισθηματικής γνωριμίας.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, επηρεάζεστε από την ορθή πορεία του Ερμή, που περνά και πάλι στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτό θα σας βοηθήσει να βάλετε και πάλι σε μία σειρά κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, ή να συζητήσετε για μία μετακόμιση ή την συμβίωση σας με άλλο πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξει μία θετική στροφή στην διάθεση σας και θα αρχίσουν και πάλι να τακτοποιούνται τα θέματα που είχαν παγώσει. Οι σχέσεις σας με πρόσωπα από το περιβάλλον σας, θα αναθερμανθούν, ενώ η Νέα Σελήνη στο τέλος της εβδομάδας, θα ευνοήσει τον τρόπο που θα χειριστείτε ένα δημιουργικό σας σχέδιο.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, αυτές οι μέρες θα είναι αρκετά ευνοϊκές σε οικονομικά θέματα, που αφορούν κυρίως τις απαιτήσεις σας για μία πηγή εσόδων σας. Η Νέα Σελήνη ευνοεί εσάς κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, όπου θα σας δοθούν ευκαιρίες να ξεκινήσετε μία οικονομική δραστηριότητα, που θα επιφέρει κέρδος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα φώτα θα πέσουν πάνω σας αυτές τις μέρες και θα νιώσετε για λίγο πρωταγωνιστές των καταστάσεων. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα πολύ σημαντικό βήμα σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε θέματα που αφορούν τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Τα οικονομικά σας θα έχουν σταθερή άνοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, οι μέρες αυτές θα λειτουργήσουν παρασκηνιακά και θα βρεθείτε στην διαδικασία να σκέφτεστε πολύ έντονα κάποια θέματα που δεν μπορείτε εύκολα να κατανοήσετε. Ίσως να πρόκειται για μία συναισθηματική σας υπόθεση, ή για κάποια οικονομικά ζητήματα, ή ακόμη και για κάποιο θέμα που αφορά την υγείας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία πολύ ιδιαίτερη περίοδος για σας, με γεγονότα να εξελίσσονται πλέον αρκετά γρήγορα, λόγο ότι ο Ερμής προχωρά σε ορθή πορεία και περνά την Τετάρτη, στο ζώδιο του Σκορπιού. Όσον αφορά την Νέα Σελήνη στις 15/11, θα λειτουργήσει υποστηρικτικά για σας και θα σας φέρει νέες γνωριμίες, αλλά και θα αναδείξει κάποιες δημιουργικές σας υποθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, θα επικεντρωθείτε σε επαγγελματικά θέματα και θα υπάρξουν προτάσεις που είχαν γίνει κατά το παρελθόν και τώρα θα πρέπει να επεξεργαστείτε εκ νέου. Η Νέα Σελήνη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα έχει πολύ δυναμική για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, οι μέρες αυτές θα αποδειχθούν πολύ βοηθητικές και θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με μεγάλη ευκολία, για ότι σας απασχολεί. Μπορεί επίσης να ασχοληθείτε με μία πνευματική εργασία, που θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα όταν ολοκληρωθεί. Επίσης η Νέα Σελήνη θα βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ