Σοβαρά επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και ΚΚΕ στο κέντρο της Αθήνα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

 
Σοβαρά επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και ΚΚΕ στο κέντρο της Αθήνα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 17/11/20 - 15:54

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (17/11) στο Κέντρο της Αθήνας.

Μέλη του ΚΚΕ κατάφεραν να «σπάσουν» όλα τα μέτρα της αστυνομίας, σχετικά με την απαγόρευση των συναθροίσεων στο κέντρο της Αθήνας και να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση για την επέτειο της 17 Νοέμβρη, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, δηλαδή, φορώντας μάσκες και κρατώντας αποστάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τα μέλη του ΚΚΕ στα Προπύλαια συγκεντρώθηκαν και εργαζόμενοι στην υγεία, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για τις ελλείψεις στον χώρο της υγείας.

Άνδρες της αστυνομίας που βρίσκονταν παραταγμένοι στο σημείο προχώρησαν σε προσαγωγές με αποτέλεσμα οι ψυχραιμότεροι να κινηθούν προς τους αστυνομικούς προκειμένου να γίνουν διαπραγματεύσεις, ώστε να αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες. Σε αυτό το σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης με αποτέλεσμα η ένταση να φτάσει στο κόκκινο. Μάλιστα ένας διαδηλωτής τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι.

Εν συνεχεία ανέλαβαν δράση οι «αύρες» της αστυνομίας σπρώχνοντας τους διαδηλωτές προς την πλατεία Καραϊσκάκη.

Οργισμένες ήταν οι δηλώσεις του ΓΓ γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό.

#17Νοεμβρη

#Πολυτεχνειο

#ΤΩΡΑ_ΚΚΕ

pic.twitter.com/qLU35MVO1b

Σήμερα αποδεικνύεται σ' όλο της το μεγαλείο τι εστί η δικτατορία του κεφαλαίου! Με χημικά, κρότου λάμψης, αύρες κ απρόκλητη επίθεση! ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! Δεν υποχωρούμε!

November 17, 2020

ast
ast

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ