Ανασχηματισμός προ των πυλών

 
Ανασχηματισμός προ των πυλών

Ενημερώθηκε: 02/01/21 - 10:05

Η απόφαση ελήφθη και ο ανασχηματισμός είναι αν όχι θέμα ωρών, θέμα ημερών να ανακοινωθεί.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει εκλογική χροιά, ενώ ο θα προσπαθήσει να δώσει την εικόνα μιας νέας αρχής στην κυβέρνηση, αντιμετωπίζοντας τα όποια σημάδια κόπωσης έχουν προκύψει.

ανασχηματισμού

Από το Μαξίμου εξακολουθούν να διαψεύδουν τα σενάρια περί, ωστόσο, τον τελικό λόγο έχει ο πρωθυπουργός, για τον οποίο κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει ότι πιθανόν και να θελήσει να αιφνιδιάσει.

Πολλοί θεωρούν ότι η περίοδος που διανύουμε είναι κατάλληλη για μια τέτοια κίνηση, ενώ άλλοι σπρώχνουν τις αλλαγές στην κυβέρνηση προς τα τέλη του Γενάρη, όταν θα έχει αρχίσει δηλαδή να ομαλοποιείται το σχέδιο των μαζικών εμβολιασμών στον πληθυσμό.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Όπως προαναφέραμε όμως ο θα έχει τον τελευταίο λόγο, ενώ κανείς δεν ξέρει να έχει αποφασίσει κάνει μόνο διορθωτικές κινήσεις ή αν θα προχωρήσει σε έναν δομικό ανασχηματισμό με πολλές αλλαγές σε κρίσιμα υπουργεία με στόχο να δοκιμαστούν κι άλλα στελέχη της κοινοβουλευτικής ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συγκλείνουν σε ένα συνδυασμό των δυο επιλογών, αφού ο πρωθυπουργός μετά από 1,5 χρόνο διακυβέρνησης έχει εντοπίσει τις όποιες αδυναμίες του κυβερνητικού σχήματος. Μάλιστα οι αποφάσεις για κάποιους θα είναι δυσάρεστες αφού δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Εν τω μεταξύ στελέχη που βρίσκονται εκτός κυβέρνησης θα επιβραβευθούν για την θετική τους παρουσία τόσο στη Βουλή όσο και στα ΜΜΕ, με την ένταξή τους στο νέο κυβερνητικό σχήμα.