Διαρροές survivor (spoiler): Αυτοί είναι οι τρεις νέοι παίκτες που μπαίνουν στο reality

 
Διαρροές survivor (spoiler): Αυτοί είναι οι τρεις νέοι παίκτες που μπαίνουν στο reality

Ενημερώθηκε: 14/01/21 - 13:03

Διαρροές survivor (spoiler): Συναγερμός επικρατεί στην παραγωγή του reality επιβίωσης για όσα συμβαίνουν στην ομάδα των Μαχητών.

Survivor

Οι «κόκκινοι» χάνουν συνέχεια χωρίς να υπάρχει κανένας ανταγωνισμός, ενώ το τελειωτικό «χτύπημα» ήταν η οικειοθελής αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο που μέχρι τώρα έσωζε την κατάσταση. Η είσοδος της Ανθής Σαλαγκούδη αποδείχτηκε φιάσκο, αφού και πολλά χρήματα παίρνει για την παραμονή της στο και δεν είναι καν ανταγωνιστική στα αγωνίσματα της ασυλίας και του επάθλου.

Ηλίας Μπογδάνος

Βαλέρια Χοψονίδου

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί βλέποντας τα όσα συμβαίνουν έτρεξε τις εξελίξεις πριν επηρεαστούν τα νούμερα τηλεθέασης και το πετυχημένο μέχρι τώρα Survivor 2021 εξελιχθεί σε Βατερλό. Έτσι αποφάσισε να προσθέσει δυο ακόμη πάικτες στην ομάδα των Διασήμων και έναν στους Μαχητές. Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) για τον Άγιο Δομίνικο έχουν πετάξει ο, καθώς και η . Το όνομα της γυναίκας που θα ενταχθεί στους Μαχητές δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Αυτή η εξέλιξη δεν φαίνεται να επηρεάζει την απόφαση για μετακίνηση παικτών από τους Μαχητές στους Διάσημους.

Ο Ηλίας Μπογδάνος

χοψονιδου

Η Βαλέρια Χοψονίδου