Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου

 
Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου

Ενημερώθηκε: 07/09/16 - 00:01

ΚΡΙΟΣ

Οι συναισθηματικές αναζητήσεις πολύ πιθανόν θα σας βάλουν σε μια περίοδο εξελίξεων στην προσωπική σας ζωή. Επαγγελματικά θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες και ίσως νέες συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα και αύριο θα παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες σε αυτό τον τομέα, πού ούτε καν περιμένατε. Ίσως να βρείτε μια νέα πηγή εισοδημάτων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα προσωπικά θέματα θα προχωρήσουν με γρήγορους ρυθμούς και κάτι που στο παρελθόν είχε μια στασιμότητα τώρα θα εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο. Επαγγελματικά βρίσκεστε σε μια γόνιμη περίοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα οικογενειακά θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα και αύριο θα υπάρξουν εξελίξεις σε ένα θέμα το οποίο σας έχει κουράσει αρκετά . Μέσα από ριζοσπαστικές λύσεις θα μπορεσετε να εξελίξετε αυτό που θέλετε.

ΛΕΩΝ

Σχεδιάζετε ένα μικρό ταξίδι η μια μετακίνηση που μπορεί να γίνει τις επόμενες μέρες. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να βρεθείτε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και να ζήσετε στιγμές έντονα συναισθηματικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν . Πολύ πιθανόν να βρεθούν λύσεις σε ένα οικονομικό σας θέμα η ακόμα να λάβετε κάποιο σημαντικό χρηματικό ποσό που θα σας καλύψει αρκετές εκκρεμότητες. Μηνύματα από μακριά.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, σας δημιουργεί κάποιες εντάσεις και προμηνύονται ανακατατάξεις στην προσωπική σας ζωή . Πολύ πιθανόν να μπορέσετε να ξεκινήσετε ένα νέο αρκετά πρωτοποριακό και δημιουργικό εργο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχολογική σας διάθεση δεν είναι αρκετα βοηθητικη στο να αντιμετωπίζετε τα θέματα που θα προκυψουν σήμερα . Η Σελήνη στο ζωδιό σας δημιουργεί ψυχικές αναταράξεις και πολύ πιθανόν να θελήσετε για λίγο την απομόνωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που θα σας βάλουν σε μια νέα πραγματικότητα . Νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας αλλά πολύ πιθανόν να αποχωρήσουν και κάποια οικιοθελώς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επαγγελματικά σας συνεχίζουν να σας απασχολούν έντονα και βρίσκεστε σε μια περίοδο μεγάλων εξελίξεων σε αυτόν τον τομέα. Η συναισθηματική σας ζωή σας έχει κουράσει και προτιμάτε για ένα μικρό διάστημα την μοναξιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιο ταξίδι που προγραμματίζετε θα γίνει η αιτία να γνωρίσετε αρκετά ενδιαφέροντες ανθρώπους . Η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε μια αναταραχή και θα πρέπει τώρα να μην πάρετε κάποια απόφαση.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σας απασχολούν και πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε δύσκολη θέση για αυτόν τον λόγω με τον η την σύντροφο σας. Η υγειά σας θέλει την φροντίδα που έχετε αμελήσει το τελευταίο διάστημα.