Καιρός: Αγνοείται γυναίκα στη Ν. Μηχανιώνα – Απεγκλωβίστηκαν 24 οδηγοί στην Αγία Τριάδα!

 
Καιρός: Αγνοείται γυναίκα στη Ν. Μηχανιώνα – Απεγκλωβίστηκαν 24 οδηγοί στην Αγία Τριάδα!

Ενημερώθηκε: 07/09/16 - 10:12

Μία γυναίκα αγνοείται στη Νέα Μηχανιώνα ενώ ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές από την κακοκαιρία στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Στη Νέα Μηχανιώνα αγνοείται από τα ξημερώματα 60χρονη γυναίκα, το αυτοκίνητο της οποίας κόλλησε στην βροχή. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη της και οι συγγενείς της την αναζητούν.

Σύμφωνα με μαρτυρία από γείτονες η γυναίκα είτε παρασύρθηκε στην θάλασσα είτε βρίσκεται εγκλωβισμένη στο σπίτι της!

Στην περιοχή της Αγίας Τριάδας λόγω υπερχείλισης χειμάρρου η Πυροσβεστική απεγκλώβισε 24 οδηγούς.

Επί ποδός παραμένει- η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης, έχοντας δεχθεί εκατοντάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από σπίτια -υπόγεια και ισόγεια- κυρίως στον Δήμο Θερμαϊκού.

Δεκάδες είναι οι περιπτώσεις που χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική για να βοηθήσει κυρίως ηλικιωμένους, προκειμένου να απομακρυνθούν από ισόγεια σπίτια, ενώ φερτά υλικά, πέτρες και χώματα, συνθέτουν το σκηνικό σε πολλούς δρόμους που δέχθηκαν μεγάλες ποσότητες νερού.

Κλειστός είναι ο επαρχιακός δρόμος Επανομής- Ν. Μηχανιώνας, στη συμβολή των οδών Πολυτεχνείου με Βάρναλη και γίνεται άντληση των συσσωρευμένων υδάτων προκειμένου να δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία.

Καιρός: Πνίγεται η Καλαμάτα - Τρεις νεκροί και μία αγνοούμενη (Φωτό - Βίντεο)

Σχετικά θέματα:

Thousandnews

Πηγή: