Διαρροές survivor (spoiler): Χαμός στο σημερινό συμβούλιο – Ποιοι θα είναι υποψήφιοι;

 
Διαρροές survivor (spoiler): Χαμός στο σημερινό συμβούλιο – Ποιοι θα είναι υποψήφιοι;

Ενημερώθηκε: 08/02/21 - 12:12

Διαρροές survivor (spoiler): Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα δούμε το αγώνισμα ασυλίας και το συμβούλιο του νησιού στο οποίο θα γίνει κακός χαμός.

Survivor

Στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο βλέπουμε ότι ο στίβος μάχης είναι μεγάλος και απαιτητικός, ενώ η ένταση από τους παίκτες των δυο ομάδων κατά την διάρκεια του αγωνίσματος χτυπάει…κόκκινο. Ο Δημήτρης από την ομάδα των μπλε φωνάζει συνεχώς ότι οι αντίπαλοί του δεν μπορούν να κερδίσουν κάτι που προκαλεί την έντονη αντίδραση του Ηλία Μπόγδανου ο οποίος του επιτίθεται. Η ένταση θα μεταφερθεί και στο συμβούλιο του νησιού του όπου οι παίκτες των δυο ομάδων θα έρθουν σε αντιπαράθεση. Ο Τριαντάφυλλος θα διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι τον έβρισε η Άννα Μαρία Βέλλη, ενώ ο Κώστας Παπαδόπουλος θα εκφράσει και αυτός την έντονη δυσαρέσκειά του. Χαρακτηριστικό της κόντρας είναι ότι ο Αλέξης Παππάς απαντά στην κόκκινη ομάδα, λέγοντάς τους να πάνε σπίτι τους.

Survivor 2021

αγώνισμα της ασυλίας

Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση στο έχει ξεφύγει και η παραγωγή θα πρέπει κάποια στιγμή να παρέμβει, αφού κάποιοι παίκτες ξεπερνούν τα όρια τόσο στα αγωνίσματα, όσο και στη διαβίωση. Οι κραυγές πολλές φορές δεν επιτρέπουν στους τηλεθεατές να ακούσουν τα όσα λέει ο Γιώργος Λιανός κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων. Σήμερα θα δούμε το που θα οδηγήσει μια από τις δυο ομάδες στον αγώνα της ατομικής ασυλίας και εν συνεχεία στο συμβούλιο του νησιού για την διαδικασία της ψηφοφορίας. Οι δυο ομάδες έχουν παίκτες που θεωρούνται «ξένο σώμα» άρα η ψηφοφορία σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι δύσκολη.

αγώνα ασυλίας

Αργότερα θα επανέλθουμε με τις σίγουρες διαρροές (spoiler) τόσο για την ομάδα που θα κερδίσει σήμερα τον , όσο και της ατομικής ασυλίας. Επίσης θα σας μεταφέρουμε τις διαρροές (spoiler) για το πρώτο παίκτη που θα είναι υποψήφιος για αποχώρηση.

 

Διαρροές survivor (spoiler): Ποιος κερδίζει σήμερα (8/2) τον αγώνα ασυλίας

Διαβάστε: