Εμμετικό tweet του Κ. Βαξεβάνη προκαλεί πολιτική σύγκρουση

 
Εμμετικό tweet του Κ. Βαξεβάνη προκαλεί πολιτική σύγκρουση

Ενημερώθηκε: 21/02/21 - 15:22

Να πάρει άμεσα θέση για τις αθλιότητες, όπως χαρακτηρίζει τις αναρτήσεις του κ. Βαξεβάνη, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία. Συγκεκριμένα το κυβερνών κόμμα αναφερθεί χαρακτηριστικά στην εν λόγω ανακοίνωση:

«Eρωτάται ευθέως ο κ. Τσίπρας: προσυπογράφει αυτές τις αθλιότητες, του πραγματικού εκπροσώπου του, κ. Βαξεβάνη; Αναμένουμε την τοποθέτησή του. Η σιωπή σημαίνει αποδοχή της χυδαιότητας».

Συγκεκριμενα ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης, σε ανάρτησή του στο Twitter σχετικά με τον Πρωθυπουργό και τις πρόσφατες καταγγελίες που έφερε στο φως το ελληνικό #metoo για παιδεραστία αφήνει αισχρά υπονοούμενα σε βάρος του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη.

Σε μια ανάρτηση γεμάτη υπονοούμενα, ο δημοσιογράφος διερωτάται τάχα γιατί το Μαξίμου ανέλαβε την υπόθεση των ασυνόδευτων ανηλίκων, δείχνοντας το Μαξίμου για παιδοφιλικές τάσεις.

Βαξεβάνης

Σε απάντηση στο tweet του ο δημοσιογράφος απαντά σε αθλιότητα που έγραψε fake account λέγοντας πως δεν είναι σίγουρος «αν τους π@δηξε ο Λιγνάδης».

Βαξεβάνης

Τα υπονοούμενα που άφησε ο Κ. Βαξεβάνης ξεσήκωσαν το twitter:

@syriza_gr

@atsipras

#ΣΥΡΙΖΑ_Βουρκος

pic.twitter.com/wL5kQKlLt2

Όσο πιο βαθιά βυθίζεται ο στον βόθρο του Βαξεβάνη, τόσο πιο πολύ θα βλέπει ο τον Κανένα να απομακρύνεται.

Μοιραία.-

February 21, 2021

#ΣΥΡΙΖΑ_Βουρκος

Εάν έχετε απορία από που αναβλύζει όλος αυτός ο δείτε τι γράφουν οι Βαξεβάνης,Πολακης,Καρτερός και γενικά όλη η "προοδευτική" συμμαχία.

February 21, 2021

pic.twitter.com/8M3FzwCHOD

Μιλάμε ο Βαξεβάνης είναι ο πάτος των πάτων
Εκεί που λες το τερμάτισε, δεν μπορεί να πέσει πιο χαμηλά, γράφει ένα τέτοιο υπονοούμενο και καταλαβαίνεις ότι δεν έχει πάτο το βαρέλι

February 21, 2021