Survivor spoiler (28/2): Ποιος κερδίζει τον αγώνα επάθλου – Η νέα παίκτρια της κόκκινης ομάδας

 
Survivor spoiler (28/2): Ποιος κερδίζει τον αγώνα επάθλου – Η νέα παίκτρια της κόκκινης ομάδα

Ενημερώθηκε: 27/02/21 - 16:00

Survivor spoiler (28/2): Πλησιάζει το νέο επεισόδιο του Survivor, ενώ ήδη βρίσκεται στον αέρα το τρέιλερ.

Survivor 2021

Την Κυριακή το βράδυ θα δούμε τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να πανηγυρίζουν μετά την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μιλώντας στην κάμερα και αναφερόμενος στην αποχώρηση φαίνεται λέει ότι «εισακούστηκαν οι προσευχές μου», ενώ ο Γιώργος Κόρομι αισθάνεται αρκετά χαρούμενος αφού η ομάδα του δεν θα ξεκινά πλέον από το 0-2, αλλά από το 0-0. Από την πλευρά του ο Ηλίας Μπογδάνος μιλάει για τις αντιδράσεις της μπλε ομάδας όταν ακούστηκε ότι αποχωρεί η Ανθή Σαλαγκούδη, λέγοντας ότι «ξενέρωσαν», ενώ ισχυρίζεται ότι το σχέδιό τους ήταν με τα σχόλιά τους να πείσουν τον κόσμο ότι η κόκκινη ομάδα δεν φέρεται σωστά στη δημοσιογράφο, ώστε να παραμένει εντός παιχνιδιού και να έχουν δυο σίγουρες νίκες στα αγωνίσματα του.

Ο Γιώργος Λιανός επιφυλάσσει ακόμη μια έκπληξη σε πάικτες και τηλεθεατές. Στον χώρο του αγωνίσματος θα καλωσορίσει την τελευταία νέα παίκτρια για φέτος η οποία θα ενταχθεί στην κόκκινη ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για την Ελένη Χαμπέρη η οποία είναι γυμνάστρια από τον Βόλο. Η νέα παίκτρια βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στον Άγιο Δομίνικο και περιμένει υπομονετικά τη σειρά της για να μπει στο παιχνίδι.

 

αγώνα επάθλου

Πάμε τώρα στα πιο σημαντικά. Την Κυριακή θα δούμε το πρώτο αγώνισμα επάθλου της εβδομάδας. Ο στίβος είναι μεγάλος και δύσκολος, ενώ ο στόχος απαιτεί συγκέντρωση. Διαρροές (spoiler) είναι ακόμη νωρίς να σας δώσουμε. Αυτό που μπορούμε να σας πούμε και πρόκειται για δική μας εκτίμηση είναι ότι η κόκκινη ομάδα θα πάει με έναν φρέσκο αέρα στο αγώνισμα που ίσως και να της δώσει το θετικό αποτέλεσμα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτα, αφού οι μπλε έχουν παράδοση να κερδίζουν τέτοια αγωνίσματα. Αργότερα θα επιστρέψουμε με τιςδιαρροές (spoiler) για τους νικητές στον του Survivor.