Τέλος από το YFSF-All Star ο Κώστας Δόξας!

 
Η ανακοίνωση του Κώστα Δόξα για την αποχώρησή του από το “Your Face Sounds Familiar - All Star”

Ενημερώθηκε: 05/03/21 - 20:50

Με επίσημη ανακοίνωση πριν από λίγη ώρα ο ΑΝΤ1 ενημέρωσε πως ο Κώστας Δόξας αποχωρεί από το «Your Face Sounds Familiar», για προσωπικούς λόγους.

Ο γνωστός τραγουδιστής δε θα βρίσκεται στα επόμενα επεισόδια του show μεταμφιέσεων και η τελευταία φορά που θα τον δούμε θα είναι την Κυριακή 7 Μαρτίου, καθώς το επεισόδιο είναι μαγνητοσκοπημένο.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε λίγες ώρες μετά τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του, Μαρίας Δεληθανάση αλλά και την απάντηση που έδωσε ο ίδιος.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του Κώστα Δόξα:

«Μετά τις παντελώς αβάσιμες κατηγορίες εναντίον μου και παρόλο που είναι προφανείς οι λόγοι που τις υποκινούν τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς έχουν ήδη απορριφθεί δύο φορές δικαστικά, αποφάσισα να αποχωρήσω από την εκπομπή του ΑΝΤ1, προκειμένου να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της αλήθειας.

Αποσύρομαι από σεβασμό προς το κανάλι και τους εκλεκτούς συναδέλφους μου, τους οποίους δεν επιθυμώ να επηρεάσω αρνητικά. Ούτε, όμως κι εγώ θα είμαι στην ψυχολογική κατάσταση να αποδώσω όπως πρέπει ως καλλιτέχνης σε μια καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή, ενώ αναφέρονται τα χείριστα ψεύδη εναντίον μου.

Ευχαριστώ το κανάλι για τη συνεργασία μας, καθώς και όλους τους συναδέλφους μου για τη στήριξη που μου έχουν ήδη προσφέρει.

Αθήνα 5.3.2021

Κωνσταντίνος Δείξιμος».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ