Survivor spoiler: Αποχωρεί ο Γιώργος Κοψιδάς;

 
Survivor spoiler: Αποχωρεί ο Γιώργος Κοψιδάς;

Ενημερώθηκε: 16/03/21 - 12:47

Survivor spoiler: Δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα για το reality επιβίωσης.

Μπορεί τοSurvivorνα σημειώνει εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης, στην παραγωγή όμως επικρατεί πανικός, αφού πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος να ξεμείνουν από παίκτες. Μετά την αποχώρηση του Πάνου Καλλίδη τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο, την ώρα που ο προγραμματισμός έχει αλλάξει με ΣΚΑΙ και Ατζούν να αποφασίζουν την παράταση του παιχνιδιού για ένα μήνα επιπλέον. Ήδη υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Τούρκο παραγωγό να έχει ήδη έτοιμους παίκτες που έχουν αποχωρήσει για να μπουν στο αεροπλάνο και να πετάξουν για Άγιο Δομίνικο.

Γιώργος Κοψιδάς

Το ενδεχόμενο της επιστροφής παικτών γίνεται όλο και πιο πιθανό, αφού μας φτάνουν πληροφορίες για περαιτέρω οικειοθελείς αποχωρήσεις. Πιο συγκεκριμέναδιαρροές (spoiler) αναφέρουν ότι ο βρίσκεται σε οριακό σημείο. Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε στην κλινική όπου και του χορηγήθηκαν οροί, ενώ η πίεσή του πέφτει σε ανησυχητικά επίπεδα. Οι δύσκολες συνθήκες του Survivor 2021 σε συνάρτηση με την επιλογή του παίκτη να τρέφεται ως βίγκαν έχει ρίξει τις αντοχές του με αποτέλεσα να μην μπορεί να σταθεί όρθιος.

Σε περίπτωση που αυτή η κατάσταση συνεχιστεί, τόσο ο ίδιος ο παίκτης, όσο και η παραγωγή θα πάρουν την απόφαση κοινή συναινέσει να αποχωρήσει από το Survivor. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο πλήγμα που θα υποστεί ο Ατζούν, αφού θα χάσει μια ηγετική φυσιογνωμία της κόκκινης ομάδας, που η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να παίρνει θέση σε εξωαγωνιστικά ζητήματα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη στάση του εναντίον του Τριαντάφυλλου. Αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές διαρροές (spoiler) αναφέρουν ο Γιώργος Κοψιδάς νοσηλεύεται ξανά στην κλινική και κανείς δεν γνωρίζει το μέλλον του στο παιχνίδι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Τούρκος παραγωγός πρέπει να τρέξει τις εξελίξεις πριν τον προλάβουν…