Παναθηναϊκός: Θέτει όρους για το γκρέμισμα της Λεωφόρου

 
Παναθηναϊκός: Θέτει όρους για το γκρέμισμα της Λεωφόρου

Ενημερώθηκε: 04/04/21 - 13:56

Να αφαιρεθεί οποιοδήποτε «παραθυράκι» γκρεμίσματος της Λεωφόρου προτού είναι έτοιμο προς χρήση το γήπεδο στο Βοτανικό θέτει ως απαραίτητο όρο ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με την Live Sport, ο πρόεδρος, Παναγιώτης Μαλακατές, θα ζητήσει από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, να αφαιρεθεί η σχετική παράγραφος από το MOU και θα θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση για το γκρέμισμα της Λεωφόρου να έχουν δοθεί πρώτα τα κλειδιά στους «πράσινους» για το νέο γήπεδο.

Ο Ερασιτέχνης είναι κάθετος στο ότι πριν συνυπογράψει την τριμερή σύμβαση με τον Δήμο και την ΠΑΕ, θα πρέπει το «Απόστολος Νικολαΐδης» να… προστατεύεται μέχρι να μπει η ομάδα στο νέο γήπεδο, είτε στα τέλη του 2023 είτε στις αρχές του 2024 βάσει εκτιμήσεων του δημάρχου.

Στο μεταξύ, η διοίκηση του Ερασιτέχνη επιθυμεί το κλειστό γήπεδο για τα τμήματά του να είναι χωρητικότητας 3.000 θέσεων και αν χρειαστεί να καλυφθεί από τις τράπεζες η διαφορά στο κόστος από ό,τι είχε υπολογιστεί μέχρι σήμερα. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι σχετικές συζητήσεις ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και τις τράπεζες.