MasterChef spoiler (14/4): Ποιοι παίκτες κερδίζουν και μπαίνουν σήμερα στον διαγωνισμό

 
MasterChef spoiler (14/4): Ποιοι παίκτες κερδίζουν μπαίνουν σήμερα στον διαγωνισμό

Ενημερώθηκε: 14/04/21 - 16:17

MasterChef spoiler (14/4): Κόκκινο έχει χτυπήσει η αγωνία και η ένταση στον διαγωνισμό μαγειρικής, αφού όσοι έχουν φύγει προσπαθούν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, ενώ οι υπόλοιποι διεκδικούν την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

MasterChef

Το βράδυ της Τρίτης ήρθαν τα πάνω κάτω όταν οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης ανακοίνωσαν στους παίκτες που προσπαθούν να επιστρέψουν στο παιχνίδι ότι θα σηκώσουν τα μαχαίρια και θα μαγειρέψουν ενάντια στους παίκτες που έχουν παραμείνει στο . Οι παίκτες που φορούσαν τις λευκές ποδιές είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν τα υλικά, αλλά και τον χρόνο της μαγειρικής. Η Μαρία μαγείρεψε με αντίπαλο τη Μαρίνα, ο Παναγιώτης με τον Αλέξανδρο και η Λία με τον Νίκο. Νικητές ήταν η Μαρίνα, ο Παναγιώτης και η Λία. Οι παίκτες που δεν τα κατάφεραν θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία.

MasterChef

Σήμερα το βράδυ θα δούμε να μονομαχούν ο Παύλος με την Κωνσταντίνα, η Ανούς με τον Αντώνη και ο Στέφανος με τον Ιωάννη με την ίδια διαδικασία. Ποιοι θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να επιστρέψουν στο. Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) στο σπίτι του διαγωνισμού θα καταφέρουν να επιστρέψουν μέσω της δεύτερης ευκαιρίας οι Μαργαρίτα, Μαρίνα, Αλέξανδρος Συνοδινός, Ιωάννης καθώς και ένας ακόμη παίκτης που δεν έχει γίνει το όνομα του γνωστό.

View this post on Instagram

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr)