MasterChef spoiler: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός είναι ο δεύτερος παίκτης που θα περάσει σήμερα (27/5) στον μεγάλο τελικό

 
MasterChef spoiler (27/5): Διονύσιος ή Μαρίνα θα ακολουθήσουν σήμερα τη Μεργαρίτα στον τελικό

Ενημερώθηκε: 27/05/21 - 18:41

MasterChef spoiler (27/5): Ένα βήμα πριν το μεγάλο φινάλε έχει φτάσει ο διαγωνισμός μαγειρικής και στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε ποιος θα είναι ο παίκτης που διεκδικήσει τον τίτλο μαζί με την Μαργαρίτα.

MasterChef

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε δυο μεγάλες μονομαχίες, τον Αλέξανδρο να μαγειρεύει με αντίπαλο την Μαρίνα και την Μαργαρίτα με αντίπαλο τον Διονύση. Ωστόσο, οι κριτές έκριναν ότι η πιο αδύναμη προσπάθεια ήταν αυτή του Αλέξανδρου ο οποίος αποχώρησε για δεύτερη φορά από το . Από την άλλη η Μαργαρίτα ήταν αυτή που κατάφερε να παρουσιάσει το πιο δυνατό πιάτο και έτσι πήρε κατευθείαν το εισιτήριο του μεγάλου τελικού.

Πάμε τώρα στα αποψινά! Η σημερινή δοκιμασία θα καθορίσει ποιος θα είναι ο δεύτερος παίκτης που θα διεκδικήσει το έπαθλο στον μεγάλο τελικό. Δηλαδή ο Διονύσιος θα μαγειρέψει με αντίπαλο την Μαρίνα και ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν αυτός που καταφέρνει να περάσει απόψε στον μεγάλο τελικό είναι ο Διονύσης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ