Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις για τον ιούνιο 2021 - Μεγάλες προσδοκίες, χωρίς αντίκρισμα

 
Ζώδια: Oι αστρολογικές προβλέψεις για τον ιούνιο 2021 - Μεγάλες προσδοκίες, χωρίς αντίκρισμα

Ενημερώθηκε: 01/06/21 - 18:08

Zώδια: Μεγάλες προσδοκίες, χωρίς αντίκρισμα φέρνει ο Ιούνιος 2021. Δείτε αναλυτικά τι προβλέπει για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά:

ΚΡΙΟΣ

Το Καλοκαίρι ξεκινά για σας, με αρκετές εκκρεμότητες, που από την μια σας αγχώνουν, από την άλλη βρίσκετε την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε αυτά που συμβαίνουν στην ζωή σας. Ήρθε λοιπόν η στιγμή όπου θα επαναστατήσετε και θα σκεφτείτε που βρίσκεστε αυτή την χρονική περίοδο και ποιοι είναι ουσιαστικά δίπλα σας. Η έκλειψη Ηλίου στις 10/6, θα αποπροσανατολίσει για λίγο τις σκέψεις σας, αλλά το τέλος αυτού του τόσο ψυχαναγκαστικού μήνα, για σας, θα έχει να σας προσφέρει ένα σημαντικό μάθημα ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι η εποχή που θα σας προβληματίσουν αρκετά τα υλικά αγαθά, οι σχέσεις σας με τους άλλους, όπως επίσης και ο τρόπος να αποδράσετε από το βάρος ενός αρκετά απαιτητικού Χειμώνα που πέρασε. Στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου, θα υπάρξουν αρκετά πισωγυρίσματα και ανασφάλειες, που θα ξεκινήσουν από την οικονομική σας κατάσταση, αλλά και τον επαγγελματικό σας προσανατολισμό. Από τις 22/6, ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία, κάνοντας τα βήματα σας πιο σταθερά και επιτυχημένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας αυτός ανήκει σε μία από τις πιο ιδιαίτερες περιόδους αυτής της χρονιάς, γεμάτη από ανατροπές και νέα δεδομένα. Θα συμβούν γεγονότα που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το επόμενο διάστημα, όπου θα έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας, την προσωπική σας ζωή και τον τρόπο διαχείρισης των καταστάσεων γύρω σας. Στις 10/6, θα βρεθείτε στην έντονη ενέργεια της έκλειψης Ηλίου, όπου θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τους γεννημένους από 8 – 12/6. Η ανάδρομη πορεία επίσης του Ερμή, λήγει στις 22/6, οπότε και θα υπάρξει καλυτέρευση στην επικοινωνία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο πρώτος μήνας του Καλοκαιριού, θα είναι μία απαιτητική περίοδος για σας. Η πολυαστρία στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, αλλά και η Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Διδύμων, στις 10/6, αναμφίβολα θα είναι μία ψυχική δοκιμασία για σας. Ήρθε ο καιρός να σκεφτείτε τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης, όπως επίσης να απομακρύνετε τοξικά πρόσωπα από την ζωή σας. Οι γεννημένοι 22 – 23 – 24/6, θα έχουν μία εξαιρετική εύνοια της τύχης.

ΛΕΩΝ

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, θα είναι αρκετά πολύπλοκο και θα εξαντλήσει τις αντοχές σας. Ίσως μάλιστα να αλλάξουν κάποια σχέδια σας, ή να απογοητευτείτε από συμπεριφορές φίλων και αγαπημένων σας προσώπων. Μην ακολουθήσετε την λογική της κατά μέτωπο επίθεσης, γιατί θα χάσετε το δίκιο σας και θα κάνετε κρυφούς εχθρούς, που θα περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να σας βλάψουν. Προς το τέλος του μήνα, θα γλυκάνει η συναισθηματική σας ζωή και θα ξεκαθαρίσετε κάποιες καταστάσεις που εκκρεμούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξει ένα σχετικά περίεργο αλαλούμ στην καθημερινότητα σας, με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, έως τις 22/6, να καθυστερεί τις επιδιώξεις σας, όπως επίσης την έκλειψη Ηλίου στις 10/6, να σας βάζει παραπάνω ευθύνες από ότι μπορείτε να αντέξετε. Οι σχέσεις σας με τους άλλους, θα είναι θολές και απρόσωπες, αλλά μέσα σε όλο αυτό το χαλασμό που θα επικρατεί, ο Δίας έρχεται να σας [ψιθυρίσει], ότι όλα τα όμορφα είναι μπροστά σας και μην χάσετε την πίστη σας, ...μήνας είναι θα περάσει.

ΖΥΓΟΣ

Αυτός ο μήνας, σίγουρα θα είναι ανανεωτικός για σας, βάζοντας μία νέα κατάσταση στην ζωή σας, είτε στον προσωπικό, είτε στον επαγγελματικό τομέα. Θα ευνοηθείτε αν δεν βιαστείτε να πάρετε επαγγελματικές αποφάσεις, που θα σας δεσμεύουν χωρίς να είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Αλλά από τις 22/6, θα μπορέσετε να αφήσετε πίσω σας, φόβους και ανασφάλειες, που αφορούν την οικογένεια και την κοινωνική σας εικόνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, ο μήνας ξεκινά με τα συναισθήματα σας να ζητούν επιβεβαίωση, από το πρόσωπο που έχετε επιλέξει να είναι δίπλα σας. Ιδίως εσείς των πρώτων ημερών, θα γευτείτε μία συγκλονιστικά όμορφη περίοδο, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για σας του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου, η προσοχή σας θα στραφεί σε οικονομικά θέματα, χωρίς να μπορέσετε εύκολα και εκ του ασφαλούς, να βρείτε λύσεις. Ο μήνας θα τελειώσει με αισιοδοξία και ανανεοτικές ειδήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Καλοκαίρι ξεκινά με πολύ ένταση και γεγονότα, που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα. Οι προσωπικές σχέσεις γίνονται το πεδίο δράσης σας, όπως επίσης θα αντιληφθείτε ότι κάποια ψέματα υποβόσκουν σε μία σημαντική σας σχέση. Με την έκλειψη Ηλίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο, στις 10/6, αλλά και τον ανάδρομο Ερμή έως τις 22/6, καλό είναι να μην αναζητήσετε τώρα λύσεις στα προβλήματα σας, αλλά ούτε και [αλήθειες] που θα σας πληγώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, ο πρώτος Καλοκαιρινός μήνας θα σας δημιουργήσει αρκετές ευθύνες στον εργασιακό σας χώρο, λόγο της πολυαστρίας και της Ηλιακής έκλειψης, στον τομέα αυτό. Θα υπάρξουν επίσης αναθεωρήσεις και νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό στίβο, ενώ θα διεκδικήσετε με πείσμα και ένταση την οικονομική σας σταθερότητα. Για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, στο τέλος του μήνα, θα έχετε μία ευχάριστη εξέλιξη, που θα αφορά την προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο πρώτος Καλοκαιρινός μήνας, θα είναι για σας μία περίοδος, που θα την θυμάστε για πολύ καιρό. Η πολυαστρία στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας δώσει την δυνατότητα να ρυθμίσετε αρκετά θέματα, ακόμη και να σκεφτείτε την δημιουργία οικογένειας. Μπορεί να υπάρχει γύρω σας μία ένταση, αλλά εσείς όλο αυτό θα το διαχειριστείτε πολύ έξυπνα. Επίσης η ορθή πορεία του Ερμή από τις 22/6, θα σας δώσει προβάδισμα σε ότι συμφωνία ή πνευματική εργασία έχετε προγραμματίσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, το Καλοκαίρι ξεκινά με άγχος και αρκετές υποχρεώσεις. Οικογενειακά θέματα και επαγγελματικές υποθέσεις θα ενεργοποιηθούν και εσείς καλείστε να διαχειριστείτε τις οποιεσδήποτε καταστάσεις με αρκετή επιδεξιότητα. Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Διδύμων, στις 10/6, θα σας προκαλέσει ψευδαισθήσεις και καλό είναι, να μην πάρετε καμία σοβαρή απόφαση, την περίοδο αυτή. Βέβαια για σας που είστε γεννημένοι από 19 – 21 Φεβρουαρίου, θα έχετε την προστασία του Δία.