Άγριες μέλισσες Καθηλωτικό φινάλε - Αποθέωση από το τηλεοπτικό κοινό

 
Άγριες μέλισσες Καθηλωτικό φινάλε - Αποθέωση από το τηλεοπτικό κοινό

Ενημερώθηκε: 04/06/21 - 10:29

Άγριες μέλισσες τέλος για φέτος, μετά από μια χρονιά που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Φινάλε με δύο εντυπωσιακά επεισόδια που ήταν σαν ταινίες, καθώς γυρίστηκαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο, που περιελάμβανε πολλά εφέ και τεχνικές που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί ξανά στις "Άγριες Μέλισσες".

#AgriesMelisses

pic.twitter.com/J9GkVUXwAm

Μεγάλος ΗΘΟΠΟΙΟΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ! ❤️ ??

June 3, 2021

Στο χτεσινό τελευταίο επεισόδιο οι Άγριες μέλισσες, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η τηλεθέαση για τις Άγριες Μέλισσες κινήθηκε στο 38,5% για το σύνολο και στο 37,6% για το δυναμικό κοινό. Χαρακτηριστικό είναι πως το χαμηλότερο ποσοστό σε τέταρτο ήταν 32,8%, και αυτό στην αρχή. Καθώς προχωρούσαν οι εξελίξεις, άρχισαν τα σαραντάρια και λίγο πριν το τέλος άγγιξε το 43,5%.

Στις Άγριες μέλισσες, είδαμε το Διαφάνι να βυθίζεται στο πένθος, μετά από τη μεγάλη φωτιά στο χωριό και έπειτα από το σχέδιο της Μυρσίνης, το οποίο έθεσε σε εφαρμογή για να πάρει εκδίκηση από τις αδελφές Σταμίρη. Η καταστροφή συντάραξε το χωριό, ενώ την ίδια στιγμή δύο θάνατοι συγκλόνισαν τόσο τους ήρωες όσο και τους τηλεθεατές.

#AgriesMelisses

pic.twitter.com/pSRP6hoKWC

Δεν έχω δει πιο σοκαριστική ερμηνεία νεκρού από την Ανέτ. Καμία ανάσα, κανένα ίχνος ή υποψίας ζωής. Κυρία Δανδουλάκη, σας ευχαριστούμε. Και γενικά να σας βλέπουμε, η πιο υπερσυγκλό ντυμένη ηθοποιός στην ελληνική τηλεόραση

June 3, 2021

Η Ανέτ Ρουσώ ξεψύχησε στα χέρια του αδελφού της, του Δούκα Σεβαστού, αφού ήπιε δηλητήριο. Τόσο η Κάτια Δανδουλάκη όσο και ο Λεωνίδας Κακούρης έδωσαν δύο εξαιρετικές ερμηνείες, ενώ ήταν από τις λίγες φορές που ο "κακός" Σεβαστός έγινε συμπαθής από το τηλεοπτικό κοινό, καθώς ήταν μια πραγματικά τραγική φιγούρα.

#AgriesMelisses

pic.twitter.com/5dbIzlCNPF

Μ'ένα κύμα θα 'ρθω να σε βρω...
Ο Μιλτιάδης & ο Γιάννος μας.
Δύο αθώοι που πέθαναν ηρωικά, σώζοντας τα τρία κορίτσια.
Οι πιο καλές ψυχές, που όμως βασανίστηκαν όσο κανένας.

"Πάμε πατέρα"
Γ. Γάλλος & Ι. Αθανασόπουλος

June 3, 2021

Από την άλλη, ο Μιλτιάδης Σεβαστός, που βοήθησε και έσωσε τις αδελφές Σταμίρη θυσιάζοντας τον εαυτό του, χάρισε επίσης μια συγκλονιστική ερμηνεία. Αφού επισκέφθηκε λαβωμένος τον αδελφό του, τον Δούκα, και αφού ήρθε αντιμέτωπος με τη νεκρή αδελφή του, την Ανέτ, ο ήρωας αποφάσισε να "παραδοθεί". Ο Μιλτιάδης πήγε κοντά στο δέντρο όπου βρέθηκε κρεμασμένος ο γιος του, ο Γιάννος, κι εκεί έπεσε νεκρός. Ο θρήνος και οι λυγμοί του μεγάλου του γιου, του Λάμπρου, και της συζύγου του, της Βιολέτας, ήταν πραγματικά ανατριχιαστικοί...

#AgriesMelisses

pic.twitter.com/iN3CEslGC3

Ηθοποιαρα Θεωφανια Παπαθωμα!! Η καλύτερη σκηνή της καριέρας της ❤️ ?

June 3, 2021

Το χθεσινό φινάλε στις Άγριες μέλισσες είχε πολύ θάνατο, αλλά και ζωή που εκφράστηκε μέσα από το γάμο της Σοφούλας και του Αγγελου, έκλεισε σεναριακά πολλά ανοιχτά κεφάλαια- άνοιξε όμως και νέα. Ο εξοστρακισμός του Δούκα και της Μυρσίνης από το Διαφάνι ήταν από τις πολύ δυνατές σκηνές του χθεσινού επεισοδίου. Την ώρα που πλησιάζουν στην κηδεία της Ανέτ και του Μιλτιάδη και το χωριό είναι πρόθυμο να τους επιτρέψει να παραστούν, είναι τα παιδιά τους αυτά που εξεγείρονται, τους καταδικάζουν, τους διώχνουν.

#AgriesMelisses

pic.twitter.com/VBXBMkJhmH

Ισως η πιο ανατριχιαστικη σκηνη των τελευταιων δυο ετων. Οι ηθοποιοι στο απογειο των ερμηνειων τους

June 3, 2021

Κι όμως, εδώ υπάρχει μια τραγική ειρωνεία: Ο Δούκας και η Μυρσίνη έκαναν τα πάντα στο όνομα της ενότητας της οικογένειας και τελικά βρέθηκαν μόνοι, με την Μυρσίνη που η οργή της για το χαμό του πρωτότοκού της κινούσε δυο χρόνια την ιστορία και τελικά έκαψε τα πάντα, να απορεί που ο Δούκας μένει δίπλα της.

#AgriesMelisses

pic.twitter.com/qWwAfVSCvE

Τα Σεβαστόπαιδα κι η Πηνελόπη αρχηγός! Η έκπληξη της χρονιάς, η συμμαχία των τριών

June 3, 2021

Συγκλονιστικοί ήταν οι περισσότεροι ηθοποιοί της σειράς Άγριες μέλισσες στην απόδοση του ρόλου τους. Η ερμηνεία της Κατερίνας Διδασκάλου, που υποδύεται τη Μυρσίνη Σεβαστού, ήταν καταπληκτική ως «σαλεμένη» μάνα.

#AgriesMelisses

pic.twitter.com/fbvlL5CauW

Πάντως η Ελλη και ο Αναστάσης απόψε χάρισαν πολύ όμορφες σκηνές μαζί. Ακόμη και επανασύνδεση ΑΝ να μην είδαμε ξέρω ότι στον 3ο κύκλο θα είναι ξανά μαζί. Έχουν φοβερή χημεία και αυτό που μου αρέσει είναι ότι την έχτισαν βήμα βήμα, επεισόδιο με επεισόδιο
ΑΝ?

June 3, 2021