MasterChef spoiler (8/6): Ποιος κερδίζει σήμερα την τέταρτη δοκιμασία

 
MasterChef spoiler (8/6): Ποιος κερδίζει σήμερα την τέταρτη δοκιμασία

Ενημερώθηκε: 08/06/21 - 16:08

MasterChef spoiler (8/6): Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε το τέταρτο μέρος του μεγάλου τελικού του MasterChef που θα διαφέρει πολύ από τα προηγούμενα.

Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης θα υποδεχτούν όλους τους παίκτες που έλαβαν φέτος μέρος στον διαγωνισμό μαγειρικής, οι οποίοι θα αποτελέσουν την εξέδρα στην μονομαχία της Μαργαρίτας με τον Διονύσιο. Μάλιστα στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο βλέπουμε πως για ακόμη μια φορά στον εξώστη θα επικρατήσει ένταση.

Μετά από τις τρεις απαιτητικές μονομαχίες Μαργαρίτας και Διονύσιου, η Μαργαρίτα έχει καταφέρει να πάρει ένα μικρό προβάδισμα και να προηγείται με σκορ 8-7, και το μόνο που απομένει είναι να μαγειρέψει για ακόμη μια φορά καλά και να πάρει τον τίτλο και το έπαθλο. Από την άλλη ο Διονύσιος έχει δείξει πως είναι ένας δυνατός μάγειρας και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα δώσει όλα για να είναι αυτός ο νικητής του φετινού reality.

Αν προκύψουν διαρροές (spoiler) για το σημερινό επεισόδιο του MasterChefθα σας τις μεταφέρουμε. Προς το παρών δείτε το βίντεο για το σημερινό επεισόδιο «φωτιά».

View this post on Instagram

A post shared by MasterChef GR (@masterchefgr)