Ουαλία-Ελβετία 1-1: «Φωτιά» στον όμιλο (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Oυαλία-Ελβετία 1-1: «Φωτιά» στον όμιλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 12/06/21 - 18:34

Ουαλία και Ελβετία ήρθαν ισόπαλες με 1-1, στην πρεμιέρα τους για τον 1ο όμιλο του Euro 2020, με την… Τουρκία να χαίρεται περισσότερο από τις δύο ομάδες για το εν λόγω αποτέλεσμα, αφού ουδείς ξεφεύγει στην «μάχη» για την δεύτερη θέση.

Ο Εμπολό έβαλε τους τυπικά φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ μετά από κόρνερ και κεφαλιά του στο 49’, ενώ πρωταγωνίστησε και σε άλλες φάσεις, με σημαντικότερη εκείνη όπου ο Γκαβράνοβιτς -που είχε μπει αλλαγή ένα λεπτο πριν- έκανε το 1-2 στο 85’, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ορθώς με την χρήση VAR για οφσάιντ.

Στο μεσοδιάστημα, οι «γηπεδούχοι» φρόντισαν να απαντήσουν με το… ίδιο νόμισμα και τον απομονωμένο στην επίθεση Μουρ να κάνει το 1-1 στο 74ο λεπτό.

Μονόλογος αλλά χωρίς αντίκρισμα το πρώτο μέρος για την Ελβετία, ανέβηκε στην επανάληψη μετά την αλλαγή του Σακίρι η Ουαλία,

Μόνη πρώτη στον όμιλο η Ιταλία με 3 βαθμούς, από έναν έχουν πλέον οι δυο σημερινοί αντίπαλοι, ενώ χωρίς πόντο είναι η Τουρκία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ουαλία (Ρόμπερτ Πέιτζ): Γουόρντ, Ρόμπερτς, Ρόντον, Ντέιβις, Μέρφαμ, Μορέλ, Άλεν, Ράμσεϊ (90’+3’ Αμαπντού), Τζέιμς (75’ Μπρουκς), Μουρ, Μπέιλ.

Ελβετία (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Ελβέντι, Σχερ, Ακάνζι, Εμπαμπού, Τσάκα, Φόιλερ, Ροντρίγκες, Σακίρι (66’ Ζακάρια), Εμπολό, Σεφέροβιτς (84’ Γκαβράνοβιτς).